30 Haziran 2011 Perşembe

(Sözde) Kayserispor Taraftar Kartı

Aslında " niye bunu yazdın, ne gerek vardı? " diye bir takım garip, abuk subuk sorular bekliyorum ama yine de yazıyorum arkadaş. Yazmak zorunda hissediyorum aslında kendimi. Çünkü yapılanları, yazılanları gördükten sonra, okuduktan ve dinledikten sonra yazıyorum, hazmedemiyorum.

Dün akşam saatlerinde Kayserispor taraftar forumu olan forum.kayserispor.org sitesinde bir yazı gözüme takıldı. Facebook sosyal paylaşım sitesinde açılmış " Kayserispor Aşkına 1 Milyon Taraftar " isimli ( SÖZDE ) Kayserispor taraftar sayfasında " KAYSERİSPOR TARAFTAR KART " projesi isimli bir proje açıklanmış. Projenin hiç bir resmiyeti, Kayserispor kulübüne faydası yok. Ama Kayserispor adı ve logosu kullanılmış. Sayfa da söz konusu kart ile ilgili olarak müracaat edilecek kişide belirtilmiş. Aşağıda ki fotoğraflarda bu zatın ismi daire içine alınmış durumda.

Bu kart ile sıkıntımız şuradan kaynaklandı arkadaşlar. Kartta Kulübün adı ve logosu kullanılmış ( izin alınmadan ) ve bundan bir maddi çıkar peşindeydiler. ( Sözde Kayserispor Taraftar Kartlarını 5 TL. gibi bir meblağ karşılığında satılacağı yazıyor. ) Durumdan kulübü ve sayın Süleyman HURMA' yı haberdar ettik ve onlarda durumu izah eden bir açıklama yaptılar. http://kayserispor.org.tr/tur/hdetay.asp?id=1066 Şu anda kulüp avukatları konuyu araştırıyorlar. Eğer kulübün menfaatlerine aykırı bir durum söz konusu ise ( ki öyle bir durum kuvvetle muhtemel. Kulüp arma ve ismi tescilli markadır. İzin alınmadan kesinlikle kullanılamaz. ) gereken yapılacak ve kulübün hakkı bu UYANIK' lardan yasal yollar ile sorulacak. Biz üzerimize düşeni yaptık TARAFTAR olarak. Sıra Kayserispor kulübünde ve avukatlarında. İşte o arkadaşların projeleri olan ve kulübe tek kuruş getirisi olmayan taraftar kart;



Bu da kartın ne işe yaradığını, amacının ne olduğunu anlatan ( ya da anlatamayan ), alınabilmesi için irtibata geçilecek zatın adı ve soyadının yazdığı diğer fotoğraf. 


Bu aldatmacaya hiç kimse gelmesin sevgili dostlar. Kayserispor kulübünün adı ve logosu kullanılarak yapılan bu aldatmacaya kimse inanmasın. Kayserispor kulubünün zerre kadar menfaati olmayan bu iş tamamen bazı UYANIK geçinen şahısların işidir. Gerçek Kayserispor taraftarları ceplerinde taşıdıkları SÖZDE TARAFTAR KARTINDAN değil, yüreğinde taşıdıkları GERÇEK KAYSERİSPOR aşkından belli olur. Bir Kayserispor taraftarı olarak sizleri uyarmak istedim. Yukarıda adı geçen Facebook  taraftar sayfasından da uzak durmanızı ŞİDDETLE TAVSİYE ediyorum. Esen Kalın.

Muratt..