30 Temmuz 2012 Pazartesi

Kamp Günlüğü: Doğum Günü Çocuğu


İki gün önce Ömer Bayram' ın doğum günü kutlandı Seefeld' de. Bizde işlerden güçlerden vakit bulamadık şimdiye kadar. Öncelikle buradan Ömer Bayram' a " Hayırlı ve Uzun Ömürler, Nice Kayserispor' lu ve Başarılı Yıllar " dileyelim sonra kampta oluşan havayı fotoğraflardan anladığımız kadar az biraz irdeleyelim.

Bir kaç gün önce Mouche' nin takıma katılması esnasında Yabancı Futbolcuların ayrı takıldığını görmüştük. Bazıları bu durumu yadırgamış olabilir ama normaldir. Her zaman aynı dili konuştuğun insanlarla daha iyi anlaşır, birlikte olmak istersin. Bunu bir köşeye yazalım bir kere. Doğum günü fotoğraflarında da görüldüğü üzere ortam güzel ve sıcak. Bir de Şota gerçeği var.


Geçtiğimiz sezon çok kızdığım, çok eleştirdiğim Şota' yı ne olursa olsun çok seviyorum. Kasap sevdiği deriyi yerden yere vururmuş hesabı hep başarılı olmasını istediğimizden midir nedir, çok eleştiriyoruz. Yukarıda ki fotoğrafla " Bizim Şota " demekte haklı olduğumuzu bir kez daha anladım. Futbolcusunun doğum günü partisi var ve doğum günü çocuğu sanki kendisiymiş kadar eğleniyor. Islık çalmalar falan...