3 Nisan 2012 Salı

Yönetim Bu Kez Erken Uyandı.

Kayserispor yönetimi taraftar baskısı ve talepleri doğrultusunda yarın TFF' na başvurarak Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finalinde Fenerbahçe ile oynayacağımız maçın 20-40 TL olarak açıklanan bilet fiyatlarının diğer üç maç ile aynı tarifeye çekilmesini talep edeceğini duyurdu.

Bu kez sesimizi çok daha güçlü, çok daha çabuk ve çok daha etkili duyurduk. Belirtmekte fayda var. Bu talebimiz yine bizzat Süleyman Hurma tarafından dinlenmiş ve dikkate alınarak yönetime bildirilmiştir. Her fırsatta Süleyman Hurma' ya yüklenen, olur olmaz her konuda Süleyman Hurma' yı eleştiren arkadaşlar bunu göz ardı etmesin...

Kulübün resmi siteden yaptığı duyuru şu şekilde...


Bugün Ziraat Türkiye Kupası organizasyon toplantısı TFF’nin İstinye’deki merkezinde yapıldı. Ankara ve İstanbul'da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları için takımlara ayrılacak tribünler ve bilet fiyatları belirlendi. Oyananacak 4 karşılaşmanın 3'ünün bilet fiyatları 10 – 20 TL olarak belirlenirken Fenerbahçe ve Kayserispor maçının bilet fiyatları    20 – 40 TL olarak açıklandı.
Kayserispor Kulübü olarak bu konuyla ilgili TFF’ye yarın itibariyle müracaat edeceğimizi tüm kamuoyuna duyururuz.

Kayserispor Kulübü 

Yönetim Uyuma...


Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek finalinde Ankara' da oynayacağımız Fenerbahçe maçının bilet fiyatları açıklandı. Açıklandı ama bende de hayal kırıklığına neden oldu. Oynanaca4 karşılaşmadan 3' ünün bilet fiyatları 10-20 TL iken, Fenerbahçe Kayserispor maçının bilet fiyatları 20-40 TL olarak açıklandı. Bu neyin kafasıdır, hangi zihniyettir. Buna izin veren Kayserispor yönetimi neyin peşinde çok merak ediyorum. Her fırsatta taraftar azlığından yakınan yönetimimiz Fenerbahçe' nin isteklerine boyun eğip kendi taraftarını düşünmeyecek kadar kör mü?

Ankara' ya yapılan bir çok organizasyon planı vardı, bilet+yol masrafları ile bir çok organizasyon hayal oldu. Hafta içi Çarşamba akşamı saat:20.30 da oynanacak olan maça gidecek taraftarların çok büyük kısmının öğrenci olacağını, zaten Kapalı olarak nitelendirilen tarafta sözde ileri gelenlerin yer alacağını bilmek bu kadar mı zor? Eyy Kayserispor yönetimi. Allah aşkına ne işe yararsın bana bir söyle yahu?