20 Kasım 2011 Pazar

Böyle Gitmez!!!


90 dakika boyunca 450 nin üzerinde olumlu pas ve yaşayabildiğimiz 1.5 pozisyon. Ne anlatıyor size ya da bana bilmiyorum ama yolunda gitmeyen bişeyler var. Eğer ki takımda en beğendiğiniz oyuncu ( hem defansif, hem ofansif anlamda ) bir sağ bek ise bir sıkıntı var demektir. Eğer 450 nin üzerinde pas yapıp, %58 topla oynama oranı ile maçı bitirip hepi topu 1.5 pozisyon yakalıyorsan, gol yememek adına özellikle son 10 dakika, genelde 35 dakika kendi sahana hapsoluyorsan var bir sıkıntı. 450 nin üzerinde olumlu pas ile pozisyon bulamayıp 1 ters uzun top ile gol atıyorsan, bu golün sahibi rakip takımın stoperi oluyorsa, son 3 maçta ayaklarını uzatamadıkları için forvetlerin tam 5 net gol kaçırıyorsa kusura bakmayın ama var bir sorun.

3 haftadan sonra alınan galibiyet önemli. İnkar ettik mi? Hayır. 9 haftadır yenilmeyen bir takımı yenmek önemli. Değil dedik mi? Hayır. Kötü oynarken de maç kazanmak güzel. Çirkin dediğimizi duyan oldu mu? Hayır. Ama şunu dediğimi duyun sevgili dostlar.. "Ne zamana kadar böyle gidecek bu iş?" Biri bana söyler mi? Sanmıyorum.

Maçın değerlendirmesi kısaca; " Kötü oyunla gelen 3 puan ve buruk sevinç. " olsa doğru olurdu herhalde. Golü Gökhan Ünal' a yazanlara sitem ediyorum. Golün adı Amrabat arkadaş. 

Değişik yerlere yazdım burada da şu cümlelerle son noktayı koyayım. Bugün stadyumda parmakla sayılacak seyirci vardı çoğunuz gördünüz. Ben burada öfkemi, küskünlüğümü şehirden, taraftardan çok kendi yönetimimize yöneltiyorum. Bu hale gelişimizi, parmaklarla taraftar sayılacak hale gelişimizi bu hale getirenler oturup düşünsün birazda.

40 binlere oynayan Kayserispor' dan parmakla sayılacak hale geldiysek tek sorun şehirde ya da taraftarda değildir sanırım...