10 Kasım 2011 Perşembe

Neler Yapabiliriz II

2 gün önce ki yazının devamı>>>



3) Yönetimsel ve kurumsal manada artık bazı girişimlerin yapılması lazım. Bizler o kadar gerideyiz ki bu konuda söyleyince adımız söyledi oluyor. Düşünebiliyor musunuz Galatasaray maçında stadyuma PANKART VE BAYRAK alınmadı. Hem de bu karar TEK TARAFLI uygulandı. Bunu yapan bizim kendi yöneticimizdi. Olmaz. Yapılamaz. Bu kabul edilemez. Ne olursan ol TEMSİL ETTİĞİN MAKAMIN kıymetini bilecek, ağırlığını aldıracaksın. Kaldıramıyorsan eğer poponu o koltuktan kaldıracaksın. Burası Kayserispor Kulübü. Ne sizin şirketiniz, ne iş yeriniz. Elbette takıma kazandırdıklarınız İNKAR EDİLEMEZ ama artık bir yerde kaybettirdiklerinizi de sorgulamak zorundayız. Yapmazsak kaybetmeye devam edeceğiz.

4) Şehir olarak, taraftar olarak takıma omuz vermeli, ayağa kalkarken mutlaka destek sağlamalıyız. 1.5 Milyonluk iehirde 15 Bin taraftara oynayan bir takım olması harbi harbi şehrin ilgisizliğinin bir göstergesi. Bizler kendimizden bir şeyler koymalı artık çaba gösteren taraf biz olmalıyız. Şehri uyandırmak adına mutlaka projeler üretmeye yeniden başlamalıyız.

5) Şehrin ileri gelenleri artık bu takıma destek çıkmalı. Sadece kulübe maddi destek sağlamak yetmiyor artık. Kombine alarak elbette bir şeyler verilmek isteniyor ama o kombine sahiplerinin maça gelmediği GÜN GİBİ ORTADA. Koskoca Kayseri' de takıma göğüs reklamı vermek isteyen bir iş adamının olmaması ne kadar acı değil mi? Bu kadar büyük firmanın içinde yokmuydu dersiniz bir babayiğit. Bu adamlara KAYSERİ adının büyüklüğünü ve önemini anlatmalıyız. Bunu da BİZLER YAPMALIYIZ..

Haydi bişeyler yapalım iş işten geçmeden...