14 Kasım 2012 Çarşamba

Karaborsaya Çanak Tutuyorsunuz.



Bilet fiyatlarını yine düşürdüler. Hangi akla hizmet ediyorsunuz, neye göre bilet fiyatı belirliyorsunuz anlam veremiyor(uz)um. Her sezon başlamadan önce kombine satamıyoruz diye on gözden ağlayan Kayserispor yönetimi yine bir tutarsızlık örneği göstermiş ve bilet fiyatlarını indirmiş. Bilet fiyatları; Kuzey Üst 5 TL, Kuzey Alt 2.5 TL, Güney Üst 2.5 TL, Güney Alt 2.5 TL, Doğu 10 TL, Batı 10 TL, Batı Balkon 25 TL, Vip 35 TL, Misafir 5 TL olarak belirlenmiş...

Diyelim ki buna da eyvallah. TicketTurk internet sitesinden bilet almaya çalışan ben bir çok bloğun biletlerinin TÜKENDİĞİNİ (!) gördüm. Çok mutlu oldum ki sonradan aklıma geldi. Bu biletler 2 hafta öncede satılmış görünüyordu ama tribünler boştu. Sonradan öğrendik ki biletlerin büyük kısmı okullara dağıtılmış, okullarda okuyan öğrencilerde maç öncesinde biletleri stad dışında satmaya çalışmışlar. Hatta saatlerce emek harcayıp pankart hazırlayan bizim Horanta son dakika da içeri girebilmiş.

Doğu Alt' ın kombine haline dönüştürülüp Organize Sanayii eşrafına bir şekilde satılması, fabrikalarda dağıtılan bu kombinelerin fabrika işçilerince çeşitli forumlarda veya ortamlarda satılığa çıkarıldığı herkesin malumu. Allah aşkına Kayserispor Yönetimi. Ne demeye karaborsaya çanak tutuyorsunuz, ondan sonra ne demeye on gözden " taraftar gelmiyor " diye ağlıyorsunuz. Bir tutarlılık örneği gösterseniz de bizde desek ki " teşekkürler sayın yönetim, değerli başkan. " Ama bunu bize hiç yaşatmıyorsunuz. Şimdi soruyorum NEDEN?

FIFA Puskas Yılın Golü Ödülü: Olivia Jimenez

Oyumu bu ablaya büyük bir gurur ile veriyorum. Kesinlikle ( bence tabii ) yılın en güzel golü. Hem düşünce çok güzel, hem vuruş tekniği. Bence Puskas Yılın Golü ödülünü bu hanım abla fazlasıyla hakediyor. Sizce?

Ödül için aday gösterilen goller bu adreste. Bakıp yorumlarsınız belki... 

Tarih 22 Ağustos 2012. Meksika - İsviçre FİFA U-20 Kadınlar Dünya Futbol Şampiyonası maçı. Olivia Jimenez 90. dakikada resmen ve itinayla örümcek ağlarını temizliyor İsviçre kalesinin.