22 Temmuz 2012 Pazar

Müslüman Mahallesinde Salyangoz Satıyorsunuz


Bunun başka bir adı yoktur. Anlayış farklı, zihniyet farklı, görüş farklı. Her fırsatta şehir takımına sahip çıkmıyor diye yırtınan büyüklerimiz yine bir skandala imza atmışlar. Son aldığımız duyumlara göre Büyükşehir Belediyesince Sümer stadyumunun kullanım hakları bir süreliğine Gs' nin yaz okullarına verilmiş. Eğer ki bunlar doğruysa, bu haberlerin aslı varsa söyleyeceklerim var... Arkadaş daha düne kadar küfrediyordunuz ya siz bu takıma. Şimdi ne oldu?

Bakın şu açıklamalar Devletlu Padişahımız Efendimiz Özhaseki Sultana ait; 
"Biz burada tek yürek olduğumuz sürece onlara kafa tutacak çok gücümüz ve irademiz var. Biz onların burunlarından fitil fitil getiririz
Büyük olduğunu zanneden gariplerin bu tür hareketler içerisine girmeleri kendilerini alçaltır ve küçültür."
Bu açıklamaları zatı şahaneleri 22 Aralık 2011 de " AmBARAT " krizinin patlak vermesi ile yapmış. Sonrasında da benzeri açıklamalar geldi. Hedef tahtasına Gs' yi oturtan muhterem sultanımız salladıkça sallamıştı o günlerde... Bugüne geldik ve bir baktık ki, arkadaşlara yani o durmadan sallanan İstanbul takımına Kayserispor, Erciyesspor, Şekerspor yahut diğer amatör takımlarımız istese bin bir türlü bahane uydurulacak Sümer Kompleksi altın tepside sunulmuş. ( Altını çizelim, duyumun doğru olması ihtimaline karşı konuşuyoruz bunları ) Bunun adı en hafif tabiriyle terbiyesizliktir. Demek ki neymiş sultanım. Büyük lokma yiyeceksin ama büyük laf konuşmayacaksın.

Biz gece gündüz bir yerlerimizi yırtalım, "bu şehrin insanı şehrinin takımına sahip çıksın, çocukları şehrinin takımını tutsun, memleket davasına sahip çıksın" diye elimizden ve dilimizden gelen her şeyi yapalım, sen tut şehrin en güzel spor tesisini bir İstanbul takımına PEŞKEŞ çek. 

Müslüman Mahallesinde Salyangoz Satılmaz padişahım. Bunu en iyi sen bilirsin... Uğruna çok şey feda ettiğini her fırsatta söylediğin şehrine bu konuda da sahip çıkmazsan o şehrin çocukları bir gün senin başını yer. Aha da ben seni uyardım. Bundan sonrası sana kalmış...