24 Nisan 2012 Salı

Bazen Sadece SAYGI Duyarsın!


Öyle olması gerekir çünkü. 10 kişi kalmış bir takım, iki stoperi sahada yok, biri sakatlanmış, diğeri salaklaşmış. 10 kişi sahanın her yerinde canla başla savunma yapmış, futbol için olmasa da tur için her şeyi yapmış, 33 yaşında senelerdir Türkiye' ye gelememiş, ömründe hep ceza sahasında gol arayıp hiç gol engellemeyi düşünmeyen Drogba ile Barça hücümcularına set çekmiş,  Di Matteo' nun SAVUNMA STRATEJİLERİNİN hepsini yerine getirmiş Chelsea kesinlikle saygı duyulmayı hakediyor. Ben şahsım adına Di Matteo ve Drogba' nın önünde ayağa kalkıyor ve önümü ilikliyor, avuçlarım patlarcasına alkışlıyorum. Bu maçı, bu turu " evet futbol oyna(ya)madan " geçtiler ama sonuç itibariyle İNANÇ onları buraya getirdi. Rakibe saygı duymayı bileceksin...

Der ki bir dost; 
" Chelsea savunmanın, Barça hücumun tüm gerçeklerini yaptı. Ama ayrıntı Chelsea' nin hücumda, Barça' nın savunmada yapamadığını yapmasıydı. "
Sanırım maçın özetini yukarıda alıntıladığımız cümle fazlasıyla yapıyor. Üzerine bir değerlendirme yapmak hem alıntıladığımız cümleye, hem cümleyi kuran dosta haksızlık olur. İyi geceler.