2 Ağustos 2011 Salı

Atatürk Stadyumuna Özlem


Çoğumuz gibi bende Atatürk Stadyumunun soğuk beton oturaklarında gözümü açtım. Hani çoğunun taraftarlıktan ziyade bir yerleri üşümesin diye ayakta durduğu, Erkilet Kale arkasından başlayarak reklam tabelaları asıldığında " Vay be bizim stadımızda ne güzelmiş diyerek takılan reklam panolarını bir şey sandığımız, stad koltuklandığında gerçek taraftarların kim olduğunu öğrendiğimiz Atatürk stadyumunda. 



Hani " Çaman Ekmek " satanların, simitçi ve çekirdekçilerin aylık cirolarını bir günde çıkardıkları, koltuklar konmadan ayakta 40 bin kişiye yakın taraftarın takımını desteklemeye geldiği, Dış girişinde atkı, şapka, forma ve çekirdek satılan, stada girmeden bütün ihtiyaçlarıın girişteki büfeden ya da Menekşe pastanesinden karşılandığı Atatürk Stadyumu. 

 Fotoğraflar WowTurkey sitesinden sırasıyla; kys38, Gökhan Erdoğan ve Alpaslan1453 isimli üyelere aittir. Minnetlerimizi sunalım buradan kendilerine.

Bu aralar izne gidicem memlekete. Her gidişimde yerinde yeller esen Atatürk stadyumunu görüp üzüldüğüm aklıma gelince şöyle bir anayım istedim.Her ne kadar yeni stadımız Kadir Has olsa da Atatürk Stadyumu bizim için ilklerin mabedi. İlk golümüzden tutunda, son Avrupa maçımıza kadar hepsine ev sahipliği yaptı .Özlüyoruz elde olmadan. Özlemeyenler beri gelsin :)

Muratt