21 Nisan 2012 Cumartesi

Bir Atasözü Der ki;


Bir atasözü der ki; " Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösterir. " Olacak bu kadar. Düşünün ki sahada Messi, İniesta, Xavi, Tello, Thiago olmadan, Fabregas, Alexis, Pedro yedek kulübesinde iken zar zor bütün imkanlarını seferber ederek kazanan Real Madrid için sanırım bu atasözü ağır gelmez. Gelse de gelmedi saysınlar. Bakın Barcelona geri dörtlüsü şu isimlerden oluştu bugün. Alves, Defansif Orta Saha Sergio Busqets, Defansif Orta Saha Mascherano ve Puyol. Gerisini siz düşünün. Ortada ki iki adam orta saha oyuncusu ve stoperlik yapıyorlar. Bu Barcelona Sergio Ramos' lu, Pepe' li, Marcelo' lu Real Madrid' e 6 tane attı, 5 tane attı ama bu Real Madrid şu defansa sahip Barça' ya 2 taneyi atana kadar neler çekti. Hadi büyüklük bizde kalsın ve tebrik edelim. 

Guardiola için Chelsea maçından sonra demiştim ki; " Shota' ya benzemeye başladı. " Shota' nın Troisi' den vazgeçmeyişi gibi geçen hafta Fabregas' dan, bu hafta Tello' dan bir türlü vazgeçemedi. Hatalı tercihlerine ve de pozisyon hatalarına rağmen tam 80 dakika oyunda kalmasına müsaade etti. Bence maça etki eden noktaların başında Guardiola' nın oyuna müdahalede gecikmesi geldi. Tabii amacımız gidip Guardiola' yı eleştirmek değil ama yanlışı olduğunu kendisi de kabul etsin. 

Bir de Mourinho denen bir adam var bu Real Madrid' in başında. Hani kendini bir halt sanan ama normalde pek bir esprisi olmayan. Dikkat edin her fırsatta Barça maçlarında ki EZİKLİĞİNİ farklı farklı yöntemlerle gösteriyor. Bu da en son örneği. Bu hareket sanırım çoğunuzun kafasında ki Mourinho imajına netlik kazandıracak.