13 Mart 2012 Salı

Hükümsüzdür.


Bu dakikadan sonra korkumuz olmadığını düşünenler hata yapıyorlar. Bu hafta alınacak herhangi kötü bir sonuçta bakın siz curcunaya. Kimse bana kızmasın felaket senaryoları yazıyorsun diye. İşin aslı budur arkadaş. Samsunspor maçında alınacak beraberlik dahi bizi sıkıntıya sokacaktır. Rahatlamamız için bu maç mutlak kazanmalıyız. Peki nedir tarafımdan yazılan felaket senaryoları. Bakınız maçlarımız.

Samsunspor, Karabükspor (D), Eskişehirspor ve Ankaragücü (D) 

Tek tek bakalım.

Samsunspor; Mesut Bakkal'dan sonra oldukça toparlandı. Sezon ortasında yaptıkları Gekas transferi bile oyunlarında oldukça olumlu etkilere neden oldu. Özellikle Fb maçında geriden gelerek kazanmaları aslında Samsunspor' un neler yapabileceğini çok net gösterdi bizlere. Murat Yıldırım gibi hızlı ve atak bir futbolcuya sahipler. Ayrıca Gekas gibi çok çok bitirici bir forvetleri var. Çok dikkatli olmalıyız ve mutlaka kazanmalıyız.

Karabükspor; Ligin ikinci yarısında inanılmaz bir çıkış yakaladılar. Evlerinde oynadıkları son 7 maçı kazandılar. Cernat orkestra şefliği görevini yeniden yerine getirmeye başladı. Shelton yanlışlıkla alındığı forvet hattı yerine gerçek mevkiisi olan sol kanatta oynamaya başladığından beri takımı o kanattan resmen sürüklüyor. İkinci devre transferlerinden olan Jahiç çok iyi bir transfer çıktı. Defansı toparladığı gibi rakip cezasahasında da etkili olduğunu gösterdi. Mbiala ve İlhan Parlak oldukça formda ve maç Karabük' te.. Dikkat. En kötü ihtimalle 1 puan ile dönmeliyiz.

Eskişehirspor; Ersun Yanal ile birlikte çok büyük bir çıkış beklediler ama umdukları gibi olmadı. Deplasmanda kazandıkları Manisaspor maçına kadar 7 maç 3 puan yüzü göremediler. Manisaspor galibiyeti ve yanında oynadıkları iyi bir futbol vardı. Alper Potuk' un sezon arası Fb' ye gerçekleşmeyen transferi ile performansında belirli bir düşüklük bekledim ama olmadı. Alper eski günlerine yakın futbol oynuyor. Kamara çok iyi durumda. Bu hafta oynamadı ama şu anda takımın en formda ve en golcü futbolcusu. Sezonun ilk yarısında oynadığımız maçta 1-0 kaybetmiştik maçı ama ahım şahım bir futbol oynamamışlardı. Şu anda ise lig standartlarının üzerinde oynadıkları bir gerçek. Bu hafta Bursaspor maçında çok iyi organize oldular ama kazanamadılar. Eskişehirspor maçı önemli. Hele hele öncesinde ki iki maçta alınabilecek muhtemel kötü sonuçlar bu maçı daha önemli hale getirebilir. Zor maç, 3 puan harika, 1 puan iyi gelir.

Ankaragücü; Çoğumuzun en kolay maç gözü ile baktığı maçtır muhtemelen. Ankaragücü' nün küme düşmesinin garanti hale gelmesi, A2 takımı ile ligde mücadele etmeleri, gerek yönetimsel, gerek maddi ve gerek manevi olarak çıkmazda oluşları Ankaragücü' nü kolay lokma gibi gösteriyordur muhtemelen. Ama sanıldığı kadar kolay geçmeyecek o maç. Hatta Karabükspor maçından daha çok korktuğumu itiraf etmeliyim. Bu çocuklar kendilerini belli etmek için insan üstü mücadele veriyorlar. Ben bu maçtan çekiniyorum. Bir şekilde puan alırız muhtemelen ama 1 puan mı olur, 3 puan mı olur inanın kestiremiyorum.

4 maçtan 12 puan alma şansımız da var ama işin doğrusu şu maçlardan alacağımız 6 puan çok büyük kazanç. Oynadığımız kötü futbol ile bu cümleleri kurmak zorunda hissediyorum kendimi. Kurulan cümleler, aklımızdan geçen bütün kötü düşünceler hükümsüzdür.

Suyun Isındı Yerel Medya


Neymiş? Suyun ısınmışmış Şota? Siz kaynadınız da buharlaşma evresine geçtiniz haberiniz var mı beyler? Hangi akla hizmet ve de hangi vicdanla hala Kayserispor hakkında yorum yapma hakkını kendinizde buluyorsunuz? Hadi yorum yapıyor, eleştiriyorsunuz eyvallah. Hangi yüzle bu yorumları yaparken kendinizi Kayserispor' dan taraf gösteriyorsunuz? Ben yorum yaparım arkadaş. Ben Şota' yı eleştiririm.  " Bas git hoca, bu takım sana büyük geldi. " demek benim en doğal hakkım ama size ne oluyor? Ben yönetime sallarım, futbolcuyu asarım keserim, genel menajeri tefe koyar çalarım. Bu benim en doğal hakkım çünkü benim tek gerçeğim Kayserispor. Merak ediyorum da Gs' li, Fb' li, Bjk' li YEREL MEDYAMIZA ne oluyor?

Bir laf vardır hani. Biraz kalıbınızın adamı olun. Ya göründüğünüz gibi olun, ya da olduğunuz gibi görünün. İki yüzlülük size yakışıyor ama biz kaldıramıyoruz... Sizin durumunuz yukarı da kendisini çok güzel belli ediyor...