15 Kasım 2012 Perşembe

Sorular, Sorular, Sorular...


Renkdaşım Onur Efe' nin kendi blogunda gündeme getirdiği bazı sorular var. Bizimde kafamızı meşgul ediyor bu sorular. Dolayısıyla da gerekli kişilere sormamız icap ediyor. 

Cangele ile ilgili 2-3 gün önce Kayseri Anadolu Haber gazetesinde " parası geciktiği için kulübü TFF ve FİFA' ya şikayet edeceği şeklinde " tehditler savurduğuna dair bir haber yapıldı. Bu tarz herhangi bir haberi yalanlamak için dakika beklemeyen kulübümüz Cangele haberine hiç ses çıkarmadı. Üstelik haberin içinde geçen bir cümle de haberin ne amaçla ve kimler tarafından yap(tır)ıldığını bize anlatır cinstendi. Der ki haberin o kısmında; " Gitmesi kayıp değil, tam tersine milyonların kasada kalması anlamına geliyor. " Hadi ya... Bak sen Kayseri Anadolu Haber Spor Servisine. Yorum yapıyorlar : )

Şimdi Cangele' nin yattığı (!) yerden para kazandığını iddia edenlere ve bu iddiaya karşılık sessiz kalanlara soruyoruz.


- Sakat olduğu dönemde Cangele’nin ücretini takımımız mı; yoksa sigorta mı karşıladı?
- Cangele takımımızı UEFA’ya şikayet etti mi ya da etmekle kulübü tehdit etti mi? Eğer bu iddia gerçekse neden bir yaptırım uygulanmadı? ( Forma garantisi istediği iddia edilen Furkan ile yollar ayrıldı, Şota' ya tepki gösteren Biseswar kadro dışı bırakıldı vs. Kulübü tehdit eden futbolcu neden hala takımla birlikte idman yapıp, kadroya alınıyor? )
- Cangele’nin parasal konularda takımımız ile sorunu olduğu doğru mu? Doğruysa günü gününe ödendiği her fırsatta dile getirilen futbolcu maaşlarını, bu dönemde ödemekte neden sıkıntı yaşıyoruz?
- Bu kadar dillenen ve tartışılan konular hakkında Kayserispor yönetimi neden açıklama yapmadı, neden hala sessiz kalmayı tercih ediyor?

Eğer bir cevap varsa yukarıdaki sorulara cevap verilsin, kimsenin kafasında bulanıklık kalmasın. Zira bu konuda yönetim 3 maymunu oynayarak pek bir şey kazanmaz. Taraftarın kendilerine karşı artan itimatsızlığından başka...