22 Aralık 2011 Perşembe

Uluslararası Arena' da Kayserispor


Ne zamandır yazayım diyorum aklımdan çıkıyor. Yoğun gündem, benim şahsi işlerim derken arada kaynamasın... İtalya' da faaliyet gösteren Scout şirketi Wyscout her yıl belirli dönemlerde ( ki bu senede 2 kez yapılıyor ) dünyanın önde gelen kulüplerini bir araya getiriyor ve genç oyuncular ile ilgili araştırmalarını paylaşıyor.. Bu yıl 2. organizasyon 28-29 Ekim 2011 tarihlerinde Milano' da gerçekleştirildi. Burada yapılan araştırmalar sonucunda açıklanan bilgilerden birisi de "Avrupa' da Kendi Ülkesi Dışından Transfer Yapan Kulüpler " konusunu içeriyordu.

Türkiye' de senelerdir genç futbolculara yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Kayserispor bu durumu ile Wyscout isimli şirketin radarına takılmış ve bu kategoride ilk 10 içinde yerini almış. Kayserispor kulübü bunun açıklamasını yaklaşık 2 hafta önce yaptı ama bizim jeton 8 köşe. Anca aklımıza geldi de yazdık bloga... Neyse işte böyle dostlar.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama; http://kayserispor.org.tr/tur/hdetay.asp?id=1177

Büyük Adamsın Şota


Şota bugünkü maçtan sonra iki güzel cümle ile ne kadar mükemmel bir adam olduğunu gösterdi. İlkinde Lig Tv spikeri Atakan Kurt'a espri ile karışık takip etmediğini ima etti. Diyalog yaklaşık şu şekilde gelişti;

-Atakan Kurt: " Hocam, Navarro maç boyunca topu yere hiç indirmedi, hep arkadaşlarına kısa paslarla topu gönderiyor. Bu sizin takiğiniz mi? Yani oyuna böyle başlanmasını siz mi istiyorsunuz? "

-Şota Arveladze: " İki senedir öğrenemedin mi? Sen beni takip etmiyorsun galiba.. " :) Alem adamsın Şota...

İkinci diyalogda ise Atakan Kurt bu sefer Amrabat konusuna değindi. Aslında soru kısmını geçip direk cevabı yazalım buraya.


" KULÜPTEN BÜYÜK OYUNCU YOKTUR. Messi bile olsa Real Madrid' den büyük değil. Şu an Kayserispor' un futbolcusu, sorun basit. Çocuk hasta.. " 

Diyorum ki; Büyük Adamsın Vesselam..