10 Temmuz 2012 Salı

Murat Bildirici Röportajı.

Kısa da olsa Murat Bildirici ile bir iki kelam etme şansı bulduk. Yeni transferimiz ile ilk röportajı da Horanta.net adına biz yapmış olduk…  Transferinin gerçekleştiği için mutlu ve  heyecanlı olan  Murat az ama öz şeyler söyledi … Şimdi sözü ona bırakalım.


Muratt: Merhabalar Sevgili Murat. Kayserispor’ a transferin hayırlı olsun. Seninlebir iki kelam muhabbet etmek, taraftarlarımıza seni tanıtmak isterim. Vaktin var mı?

Murat Bildirici: Tabii ki abi. Zevk duyarım. Ben de sizlerin aracılığıyla taraftarımıza kendimi anlatmak isterim…

M.S: Teşekkür ederim. Öncelikle Kayserispor’ a hoşgeldin. Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın… Neler hissediyorsun?

M.B: Sağol abi. Çok iyiyim. Amin.  Çok mutluyum. Takımda herkes bana çok iyi davranıyor. Sanki yeni gelmiş gibi değil, uzun süredir bu takımda forma giyiyormuş gibiyim.

M.S: Sevgili Murat. Aslen nerelisin. Futbola nerde ve ne zaman başladın? Biraz kendinden bahseder misin?

M.B: Abi aslen Elazığ’ lıyım. Almanya’ da Frankfurt’ ta doğdum büyüdüm. 19 yaşındayım. Futbola Frankfurt bölgesi amatör takımlarından VfR Kesselstadt da 5 yaşında başladım. Bu takımda yaklaşık 6 yıl oynadım. Daha sonra 1 yıl kadar Kickers Offenbach takımına transfer oldum. Buradan Eintracht Frankfurt’ a gittim ve 5 sene bu takımın formasını giydim. Kayserispor’ a gelmeden önce 2 yıl Wolfsburg’ da oynadım ve şimdi buradayım.

M.S: Anladım. Peki Kayserispor’ a transferin nasıl gerçekleşti? Birazda bundan bahseder misin?

M.B: Kısa ve öz anlatayım abi. Kayserispor beni, ben Kayserispor’ u istedim. Wolfsburg takımı ile anlaştılar ve beni transfer ettiler. Ben Kayserispor’ un gençlere verdiği önemi bildiğim için buraya gelmeyi çok istedim.

M.S: Bizim kulüpte genç gurbetçi transferlerini genellikle Genel Menajer Süleyman Hurma yapar. Senin transferinde Süleyman Hurma’ nın mı yoksa Shota hocanın mı etkisi oldu?

M.B: Her ikiside benimle görüştü ve gelmemi çok istediklerini söylediler. Bende seve seve kabul ettim.

M.S: Son olarak Kayserispor’ da hedeflerin neler sevgili Murat. Bir hedef belirledin mi kendine?

M.B: Öncelikle kendimi kanıtlamak ve Kayserispor’ da kalıcı olmak istiyorum. Bunun için çok çalışmam gerektiğini biliyorum. İlk etapta hedefim ise ilk 11′ de şans bulmak.

M.S: Çok teşekkürler sevgili Murat. Dilerim çok başarılı olur, bu takımın unutulmazları arasına girersin. Şimdiden yolun açık olsun diyelim…

M.B: Asıl ben teşekkür ederim abi. Takıma faydalı, sizlere layık olmak için elimden geleni yapacağımı bilmenizi istiyorum.  Kolay gelsin…