12 Eylül 2011 Pazartesi

Sakınan Göze Çöp Batar.



Hani çok korkarsın, o kadar sakınırsın ama çöp gelir daima sakındığın göze batar. İşte Cangele' de o hesap sakındığımız göz iken kör olma noktasına geldi. Yaşadığı sakatlıklar yüzünden Türkiye belki de gelmiş geçmiş en iyi sol ayaklardan birisini izleyemiyor. Oynadığı dönemde karşısında ki oyunculara çimleri yolduran, direkleri tekmeleten Cangele dün akşam durduk yere sakatlanıp sedyeye yattı ve ellerini yüzüne bağlayıp belki kaderine, belki de Kayserispor' a geldiği güne lanet etti.

Öyle ki geldiğinden beri başından bela eksik olmadı Franco' nun. Bir yandan sakatlıklar, diğer yandan ailevi problemler ve hastalıklar peşini bırakmadı. Biz onu ne kadar çok sevdiysek Cangele o kadar büyük belalar yaşadı. Sorun bizde mi diye kendimize sormalıyız belki de.

Kayserispor' u seven, teKSevda Kayserispor diyen herkes her dönemde şu cümlelerin altına imzasını atar. " Cangele Kayserispor' un Ruhudur. " Ama ne yazık ki biz RUH' umuzu kaybetmek üzereyiz. Michael Skibbe' nin yaşadığı 3 çapraz bağı sakatlığından sonra 22 yaşında futbolu bıraktığını biliyoruz. Skibbe nasıl bir futbolcuydu bilmiyorum ama Cangele' nin kaderi ona benzemesin diye dua ediyorum. Ben bir Kayserispor taraftarıyım. Ben bu takımın Ruhunu kaybetmesini istemiyorum. Cangele' yi izlemek ne kadar büyük zevk ise, Cangele' nin olmadığını bilmek bir o kadar ızdırap bizler için.

Ne olur geri dön Franco. Değil 6 ay, 6 yıl bile bekleriz seni ama sen sadece geri dön ve çabuk dön.