1 Temmuz 2011 Cuma

Kayseri Spor Medyası

Olmayan spor medyası desek daha mı doğru olur ya da? Ama bu işi yapanlar olduğunu göz ardı etmek haksızlık olur. Mutlaka vardır iyileri, TARAF olanları. Biz Kayseri Spor Medyasından çok şey beklemiyoruz aslında. Sadece şehirlerinden taraf olmaları bize yetecek ama biz bunları göremiyoruz ne yazık ki.

Bakın size aşağıda bir fotoğraf göstereceğim. Bu fotoğrafta bulunanlar Kayseri yazılı ve görsel spor medyasının çalışanları. Çoğunu simaen tanırsınız bazılarını hem sima hem isim olarak. Bu fotoğrafta görünen bazı şeyler ne yazık ki iç burkuyor, yürek dağlıyor.


Fotoğrafı büyütmek için üzerine tıklayınız.

Fotoğrafa bakınca ilk gördüğümüz şey Kayseri Spor Medyasında görev yapıpta Kayserispor' u ve Erciyesspor' u eleştiren bu çok değerli arkadaşların bir çoğunun üzerinde 3 büyütülmüş olarak adlandırdığımız takımların formaları var. 

Kimin hangi takımı tuttuğu umrumda değil. Umurumda olan Kayserispor' u ve Erciyesspor' u eleştirirken ŞEHRİNİN TAKIMLARINDAN taraf olmamaları. Sinirimi alt üst eden nokta bu.

Metin KÖSEDAĞ, Yüksel YIKILMAZ gibi yazarlarımız ne yazık ki şehrinin takımlarına sahip çıkmak yerine büyütülmüşlerin peşinde ve onların formalarını giyip Kayserispor' luluk taslamaktan başka bişey yapmamaktalar.

Ya şehrinizin adamı şehrinizin takımlarının tarafı olun, ya da İstanbul takımlarının peşinde koşup onların taraftarlığını yapın ve ağzınıza Kayserispor ve Erciyesspor isimlerini almayın. Çünkü yakışmıyor. Ne size, ne taraftarlığınıza.

Muratt..