23 Ekim 2011 Pazar

Hüzünlü Resital


Son bir haftadır içimizi yakan haberlere bugünde Van'daki deprem eklendi ve iyice moraller bozuldu. Aslına bakılırsa bugünkü maç çoğumuz için ikinci ve belki de üçüncü plandaydı. Zor zamanlar geçiriyoruz dostlarım. Bu zor zamanlarda yapılması gereken sükunetli ve sakin olmak. Bu zor zamanlarda oynadığımız maça gelecek olursak;

Maç öncesi Kayseri' de şehitlere saygı yürüyüşü vardı ve maça olan ilginin daha az olacağını düşünüyordum ama beklediğimden çok taraftar Kadir Has Arena' da ki yerini almıştı. Güzel bir hava ve mükemmele yakın bir zeminde oynandı maç. Takım genel olarak çok iyiydi. Oyun içinde beğendiklerimden çok beğenmediklerim gözüme çarptı. Abdullah ve Troisi her zamanki gibilerdi. Takım onların sayesinde 60 dakika 2 kişi eksik oynadı. Ama ne zaman Şota oyuna müdahale etti Okay ve Sefa oyuna girdi rüzgarın yönü bir anda değişti. Muhteşem paslaşmalar, bloklar halinde mücadele, çok iyi ve yerinde ara paslar ve atılan yarım düzine gol. Övünmemek elde değil.

Bugün Kadir Has Arena' da Kayserispor resitali vardı. Her mana da çok iyi bir oyun oynandı. Bu maçın en önemli özelliklerinden biride Beşiktaş' a karşı oynanan güzel oyundan sonra her zaman ki hastalığımız olan kötü futbolun yerine mükemmele yakın bir futbol oynanmasıydı. Bu son dönemin Kayserispor adına en güzel olayıydı. 

Takım içinde ki birlik ve beraberliğin de yeniden sağlanmış olduğunu görmek çok önemli. Gol atanların Gökhan Değirmenci' ye gitmesi, el ele tutuşup hep beraber sevinmeleri ve şehitlerin anılması, Gökhan' ın ağabeylik yapmaya başlaması çok önemliydi. Güzellikler anlatmayla bitmez bugün. 

Son söz;  şu geçtiğimiz günlerde verdiğimiz şehitlerimize. Çok güzel bir cümle geçiyor bazı yerlerde. " BEN SANA AĞLIYORUM ŞEHİDİM, ÇÜNKÜ SEN VATANSIN. " Çok acı günler yaşamaya başladık son zamanlarda. Acıyor içimiz, kan ağlıyoruz.Ama bu Vatan uğruna can verenlere minnet borçluyuz. Ruhunuz Şad, Mekanınız Cennet Olsun. Şehit ailelerine ve Milletimize de sabırlar diliyorum.

Van' da ki depremi de unutmamak lazım. Allah orada bu afeti yaşayanlara kolaylık, hayatını kaybedenlere mevladan rahmet, yakınlarını kaybedenlere sabır diliyorum. Allah bir daha benzeri acılar yaşatmasın...