18 Kasım 2011 Cuma

Şaka Yapıyorsunuz


Dün kulüp resmi sitesinden bir açıklama yapıldı. Açıklamada Kayserispor' un Orduspor maçında yeni bir başlangıç yapmak istediği ve bunun için taraftarın desteğine ihtiyaç duyduklarını anlatan bir açıklama. Açıklama da en çok dikkat çeken cümle; " Bütün taraftarlarımızı; bayraklarını ve flamalarını alarak 19.11.2011 tarihinde, saat 16.00' da oynanacak olan maça; takımımızı desteklemeye davet ediyoruz." cümlesi ki tek kelime ile KOMİK olmuş. Açıklamayı yapanları da, ihtiyaç duyanları da KOMİK duruma düşürmüş. 

Değerli büyüklerim, çok muhterem Kayserispor yönetimi. Biz Kayserispor taraftarları olarak Galatasaray maçında yeni ve iyi bir başlangıç yapmayı istiyor ve umuyorduk. Hazırlıklarımızı yapmıştık. Evet sizin deyiminizle 3-5 kişiydik ama sevdamız aynıydı. "Sadece Kayserispor" diyen 3-5 kişi o maça yürekleri ile hazırlanarak gitmişti. Peki ne oldu? Kapıda Kayserispor bayrağı içeri alınmadı, içeri sokmaya çalışan arkadaşlarımız taciz edildi, üstlerine yürüdüler falan filan.

Aslında uzatmaya gerek yok. Komik duruma düştüğünüzü söylemek istedim o kadar. Sizin KOMİK isteğinize ne adar uyar Kayserispor taraftarları bilmiyorum ama bildiğim tek şey sizin birilerine yaranmak için koskoca bir camiayı karşınıza aldığınız...Yazık ettiniz hem kendinize, hem o tribüne gelip sadece Kayserispor' u desteklemek isteyenlere...