17 Aralık 2012 Pazartesi

Kaptan

Tekmeye kafa koyan adam candır... Eren Güngör gibi...

Valla Bir Derdim Yok...


Biraz önce bir şey oldu. Kardeşim Mehmet Aslankaya var. Kayseri' de bütün maçların anonsları ondan sorulur, Kolej Fm' de "Nüans" isimli program yapar vs. vs. Adam gibi adamdır. Çok severim. Facebook sayfasında "Maça gider.." diye durum girmiş. Kastı bir saat kadar sonra oynanacak olan Kayserispor - Kasımpaşaspor maçı... Altına yapılan yorumlardan biri Kayseri' nin tek spor gazetesi(!) Kayseri Tempo' nun Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yıkılmaz' a ait. Eleman Mehmet' e üstü kapalı davet yapmış ve demiş ki; " Çiğ köfte yaptırıyom :) eminmisin :) "

Afiyet şeker olsun. Ne çiğ köfteye sesim çıkar, ne ikrama, ne davete. Ama şunu yüzüne çarpmaktan da, kafasına kafasına vurmaktan da çekinmem.

Arkadaşım. Çıkacaksın " Kayseri' nin tek spor gazetesiyim." diye reklam yapacaksın, eline geçen her fırsatta Kayserispor' u yerli ve de yersiz eleştireceksin ama eleştirdiğin takımın maçına gitmeyeceksin. Hadi canım sende. O zaman demezler mi arkadaş; " Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu? " Ya reklamını yapmayacak ve gazeteci, köşe yazarı, genel yayın yönetmeni vs. sıfatları kullanmayacaksın, ya da eleştirdiğin takımı eleştirme hakkını elde etmek için çiğ köfte partine ara verecek, bir yerlerini kaldırıp bir zahmet stada kadar yollanacaksın. Ki sıfatını hakedebilesin. Haydi hayırlı işler...