14 Mart 2012 Çarşamba

Tolga Özkalfa


Kayserispor - Samsunspor maçı için Tolga Özkalfa atandı. Son iki haftada Fifa kokartlı Fırat Aydınus, Cüneyt Çakır' dan sonra bu haftada bir diğer Fifa kokartlı hakem Tolga Özkalfa Kayserispor maçına verildi. Yıldırım Demirören TFF seçimlerinde desteklenirken hakem atamaları konusunun gündeme geldiğinden bahsetmiştik. İlk olarak Galip Bitigen' e yeni MHK' da yer verilmemesi, sonrasında son 3 haftaya önde gelen Süper Lig hakemlerinin atanması bu iddiaları güçlendirdi. Ha Tolga Özkalfa için ne kadar sevinelim o da bir soru işareti. Tolga Özkalfa bu sezon sadece Kayseri' de Mersin İdman Yurdu ile oynadığımız ve 2-2 berabere kaldığımız maçta düdük çaldı. Sanırım yönettiği Kayserispor maçları içerisinde yönettiği en hatasız maçtı ki bu maçta bile belirgin hataları vardı. Neyse. Bakalım bu hafta Samsunspor ile oynanacak maçta neler yapacak? Umarım korkulan başa gelmez.

Cangele İdmanda!


Bugün idmana takım ile beraber çıktı Cangele. Vay ki ne vay. Geleli yaklaşık 3 hafta oldu ama tek başına çalışıyordu. Uzun zaman sonra takımla birlikte idmana çıkması çok güzel. Belki de hiç bir zaman eskisi gibi oynayamayacak ama biz onun takım ile idmana çıkmasına bile mutlu oluyoruz. Çünkü Cangele bu taraftar için bambaşka bir adam. " Kayserispor' un Ruhu " dedirtti kendisine. Çokta bişey oynamadı üstelik ama oynadığı kadarı yetti. Futbolculuğunun yanında adamlığı, insanlığı da üst düzeyde. Seviyoruz seni Franco. 

İdman fotoğrafları aşağıda. Fotoğraflar KayserisporFan sitesinden alındı. Teşekkürler arkadaşlar...




Sadece Kayserispor

Eskişehirspor ile ligin ilk yarısında oynadığımız maç için bir organizasyon yapmıştık. Organizasyonu Kasist Taraftar Derneği düzenlemiş, Kapalı Kale' de aynı gün kendi organizasyonları çerçevesinde Eskişehir' e gelmişti. Biz Kasist olarak Kayseri' den 20, İstanbul ve çevresinden 40 toplam 60 kişi ile oradaydık. Maç öncesinde takım Eskişehir Anemon Oteldeyken destek ve moral vermek için polis eşliğinde otele gittik. Takımı beklerken İstanbul' dan gelen öğrenci kardeşlerime Kayserispor ile ilgili bir iki cümle kurdum. O gün Kayserispor' u anlatırken sanki bugünleri özetlemişiz. Bakın neler söylemişiz.



Teşekkür; Videoyu çekip, montajlayan Onur Can Elma ( Twitter hesabı; @onurcanelma ) Teşekkür ederim...