25 Temmuz 2012 Çarşamba

Kamp Günlüğü: Kayserispor 5 - 1 Spezia Calcio


Avusturya kampı devam ediyor. Bugün ilk hazırlık maçı oynandı. Hakim bir oyun ve farklı bir skorla İtalya Seri B takımlarından Spezia Calcio karşısında galip geldi Kayserispor. Goller Bobo (2), Biseswar, Kujoviç ve Berkay' dan geldi. 

Bugün dikine pas yapma ve oyunu kısa paslarla rakip yarı sahaya taşıma özelliğimiz göze çarptı. Cleyton bu konuda tek kelime ile harika. Nereden çıktı bu adam diyenlere 2 hazırlık maçında gerekli cevabı verdi oynadığı futbol ile. Geçen yıl sık sık gördüğümüz defansın arkasına atılan uzun topların şu iki maçta esamesi okunmadı. Hep ara pas denedik. Bir diğer güzel olan konu da hücum pres yaparak top kazanmamız ve tehlike yaratmamızdı. Önde çok koşan bir forvete sahibiz artık. Bobo bugün güzel işler yaptı. Ömer Bayram kanatlarda istekli ve arzuluydu. 

Bir de bizim takımda Eren Güngör gerçeği var. Arkadaş bu eleman tam bir profesyonel. Bugün sağ bekte denedik, yılların beklerine inat asist yaptı, öyle güzel bir orta geldi ki 2 yılda 70 maç oynayan sol bekimiz Hasan Ali' den göremedik bunları.

Eksikler var ama transferlerle giderilecek. Mouche ve Malik Fathi transferleri prensipte bitti. Ufak tefek detaylar halledilir halledilmez kampa katılacak her iki isimde. Bir stoper transferi ile sanırım listeyi tamamlayacağız.

Ve Cangele. Bugün 70. dakikada oyuna girdi. Çoğumuzun oyuna girişinden haberi olmadı ama orta saha da yaptığı top kontrolü ile reyiz " BEN BURDAYIM " dedi. Allah sakatlık vermesin.

Her şey iyi gidiyor, daha iyi olacak. Daha güzel günler göreceğiz inşAllah. Biraz sabır gösterir ve destek verirsek eğer geçen yıl yaşadığımız sıkıntıları bu yıl yaşamayacağız...