20 Kasım 2012 Salı

Kazma mı, Maestro mu?

Valla biz karar veremedik. Bir günü diğerini tutmuyor. Bir gün inanılmaz işler yapıyor, ertesi gün ayakta durmaya mecali yok. Anladınız sanırım. Evet evet, Cleyton' dan bahsediyorum. Tam adıyla Cleyton Alexandre Henrique Silva' dan. Eleman bu hafta herkesin dilinde, biz de es geçmeyelim. Gaziantepspor maçında attığı bir pas var ki Xavi, İniesta tarzında... Querasma' nın trivelalarına benziyor. Fantastik bir pas... Abdullah biraz daha şanslı olsaydı haftanın belki de yılın en güzel gollerinden biri olacaktı. İşte o fantastik pas;



U-20 Dünya Kupası Açılış Maçı


Unutuyorum ne zamandır. Aklıma gelmişken not düşelim blogada... 

Malum Türkiye bu sene çok çok önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. U-20 Dünya Kupası Türkiye' nin organizatörlüğünde 6 farklı şehirde düzenlenecek. Bu şehirlerden biriside Kayseri. Kayseri' ye 3 grup, 1 de Çeyrek Final maçı verildi. Maç Takvimi Burada.

Ve en önemlisi bu önemli organizasyonun açılış maçı Kayseri' de yapılacak. Yılın en uzun günü olan 21 Haziran 2012 tarihinde. Turnuvanın kura çekimleri 25 Mart 2013 te yapılacak ve ilk maç o zaman belli olacak. Biz de tribünde ki yerimizi almaya gayret edeceğiz artık.