6 Ocak 2012 Cuma

Ömer Bayram


Ömer Bayram 02.07.2012 tarihinden itibaren Kayserispor' un futbolcusu.. Aslında bu transfer döneminde kadroya katılmaya çalışılan Ömer Bayram için Nac Breda kulübüyle bonservis konusunda anlaşılamayınca sezon sonundan geçerli olmak üzere 4 yıllık ön anlaşma imzalandı. Transferin hikayesi şöyle;

Lig devam ederken Nac Breda kulübünden Ömer Bayram ile transfer görüşmesi yapmak için izin alındı. Sonrasında Ömer Bayram ile görüşülüp anlaşıldı. Bu arada bir koldan Nac Breda ile bonservis görüşmeleri başladı. Ömer Bayram' ın 800 Bin Euro olan bonservisi düşürülmeye çalışıldı. Ama olmayınca kulüp ile yapılan görüşmelere son verildi.. Bosman kurallarına göre de sözleşmesinin bitmesine 6 ay kaldığı için Ömer Bayram ile sezon sonundan geçerli olmak üzere ön anlaşma imzalandı.

Ömer Bayram Sol açık oynayan bir kanat oyuncusu. Aslen Kayseri' li. Hollanda' da yaşayan Türk ailenin çocuğu olarak 1991 yılında Breda' da doğmuş. Futbol hayatının tamamı Breda' da geçti. 2003 yılında başladı futbola. 2009  yılında Nac Breda altyapısındayken profesyonel sözleşme imzaladı ve 26.03.2010 tarihinde Ado Den Haag karşısında ilk profesyonel maçına çıktı. İlk sezonunda fazla forma şansı bulamasa da bu sezon ilk 11 in değişmezi durumunda. Türk Milli Takımlarında 8 kez milli oldu ve 1 gol attı. Şimdiden hayırlı olsun..