2 Ekim 2012 Salı

İletişim Adreslerimiz



Bize ulaşmak için aşağıda ki iletişim adreslerimizi kullanabilirsiniz... 

Mail Adresimiz : mrt@kayseri.net
Twitter             : @HucumHatti
Facebook         : Hücum Hatı

Güle Güle Hocam...


Zor bir ayrılık. Hem Şota' nın güzel insanlığından kaynaklı bu zorluk, hem de yıllardır alışık olmadığımız bir ayrıntıdan. Biz Ertuğrul Sağlam ile başlayan süreçten bugüne kadar hiç sezon ortasında teknik direktör değişikliğine gitmedik. Bu konuda da istikrarlı olduğumuzu her ortamda söyledik. Ama bu kez olmadı.

Yeri geldi eleştirdik, yeri geldi inatçı dedik, yeri geldi futbol bilgisini sorguladık ama sorgulamadığımız ya da sorgulayamadığımız tek konu Şota' nın adamlığı, insanlığı idi. Hep sevecen, güler yüzlü, sahiplenen ve koruyan bir insan görüntüsü çizdi Kayserispor' da görev yaptığı sürede. Her maç sonrasında verdiği röportajlarda yaptığı kontralar yüzümüzü güldürdü, açıklamalarında taraftara karşı saygısını hiç yitirmedi. O yüzden özeldi. Başarısızlığı bizim alıştığımız şekilde taraftara yüklemedi. 

Oysa ki bizim kulüpte alışılagelen bir sistemdir " Başarıyı sahiplenip, başarısızlığı başkalarına yüklemek. " O bu tabuyu yıktı. Başarıyı kendinden önce oyuncularına ve taraftara bağladı. Başarısızlıkta da sorumlu aramadı. Suçu belki kendisinde de bulmadı ama sağa sola da çamur atmadı. 2.5 yıllık Kayserispor kariyerinde hakemler ile ilgili toplasanız 3-4 kez konuşmuştur. Bunun bizim ligimizde görev yapan hocalar incelendiğinde ne kadar önemli bir özellik olduğunu anlatmamıza gerek yok sanırım.

Gönül ister ki Şota kulüp bünyesinde başka görevlere getirilsin, Kayserispor' u kendisine yuva edinsin. Biz Şota geldiğinde kendi aramızda konuşurken hep istedik ki bizim Ferguson' umuz, Wenger' imiz olsun, adı Kayserispor ile ölümsüzleşsin. Olmadı şimdilik. Keşke olsaydı. Bu farklı görevlerle de sağlanabilir aslında ama kulübün ve Şota' nın tavrı nedir bilmiyorum.

Büyük adamsın. Teknik konularda çok eleştirdik, hatta zıvanadan çıkıp bir iki kez bırak bu görevi bile dedik ama kurduğumuz hiç bir cümle de senin adamlığına, kişiliğine ve davranışlarına laf etmedik, edemedik. Sen buna hiç izin ve fırsat vermedin. Yolun ve bahtın açık olsun. Evet belki aldığın sonuçlar nedeniyle çok iyi hatırlanmayacaksın camiada ama kişiliğin ve 10 numara adamlığın hep dilimizde ve gönlümüzde olacak. Güle Güle Hocam...