20 Mart 2012 Salı

Teşekkürler Ntv Spor


Gururumuz Kayseri Kaskispor' un Avrupa Bayanlar Euro Cup finalinde Rusya' nın Dynamo Kursk ile oynayacağı final maçını Ntv Spor yayınlama kararı almış. Öncelikle Ntv Spor' a teşekkürler. Şu bir gerçek ki geçte olsa bize bu şöleni yaşatacakları için bu teşekkürü fazlasıyla hakediyorlar. Bir Türk takımının branşı ne olursa olsun, göğsünde taşıdığı Ay Yıldız için yarışması, savaş vermesi ve kazanılacak başarının Türkiye' ye maal edilecek olması ne yazık ki bizim ülkemizde pek umursanan bişey değil. 

Her ne kadar " Gurur ve Sinir " başlıklı yazıda bahsetmiş olsakta bir kez daha değinelim. Benim vergilerimle ayakta duran Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kanalı olan ve çalışanlarının 657 sayılı Devlet Memuru Kanuna tabii olduğu Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumunun yayında olan yaklaşık 7-8 kanalında bırakın maç yayınlamayı küçük puntolarla haber olamadı Kayseri Kaskispor. Tabii diğer kanalları söylemiyorum bile.

Ntv Spor da aslında benzeri bir tavır sergiledi.  Finalin ilk ayağında oynanan maçtan sonra en uzunu 13 saniye süren bir haber yaptılar o kadar. Ama gerek bizim uğraşlarımız, gerek onların iyi niyetleri sayesinde finalin bizim için asıl zor kısmı olan Rusya ayağını yayınlama kararı aldılar. Bir kez daha teşekkür ediyorum kendilerine. En başta Twitter aracılığı ile sık sık eleştirilerime maruz kalan, her defasında eleştiriyi hoşgörü ile karşılayıp çoğu televizyoncu gibi sapıtmayan Ntv Spor Haber Müdürü Sn. Haluk Yürekli' ye en azından sadece bu davranışlarım için bir özür borçluyum. Kusurumuza bakma ağabey. Bizimkisi Memleket Meselesi : )

Dynamo Kursk - Kayseri Kaskispor karşılaşması 22 Mart 2012 Perşembe günü Saat:17.00 itibariyle Ntv Spor' dan canlı yayınlanacak. Bu yazıyı okuyan herkesi duaları ile birlikte Ntv Spor karşısında takımımızı desteklemeye davet ediyorum.