6 Mart 2012 Salı

Avrupa Hayalleri Bitmedi


Ziraat Türkiye Kupasının kuraları yarın çekiliyor. Yani şunu söyleyebiliriz ki hala Avrupa' ya gitmek için bir yolumuz daha var önümüzde. STSL' den daha kısa ve daha düz bir yol. En azından bu yolu kullanarak koskaca bir sezonun bütün hayal kırıklıklarını temizleyebiliriz. O sevinci bir kez daha yaşyabilir, daha da güzeli müzemize çok değerli bir kupa daha katabilir ve sezon başında büyük umutla konuştuğumuz Avrupa hedefine ulaşabiliriz. Çok zor rakipler yok. Sadece biraz inanç ve biraz mücadele gerektiriyor bu yol. Dilerim futbolcularımız da bizim hissiyatımızı paylaşyor, bizim hayal kırıklıklarımızı önemsiyorlardır. 

Tabii unutmamak gerek. Muhterem TFF 2011-2012 sezonunu katletme görevini sadece STSL' de değil, ZTK' da da eksiksiz olarak yerine getirdi ve eski statünün üzerine bir sünger çekip yeni bir statüyü kulüplere ve biz futbolseverlere resmen dikte etti. Ha hangimizin sesi çıktı orası apayrı bir tartışma konusu. ZTK' nın bu seneki versiyonu tek maçlı eleminasyon sistemi. O kadar çok sıkıştırdılar ki takvimi buna mecbur kaldılar. Kayserispor ile birlikte Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş, Bursaspor, Kardemir D.Ç Karabükspor, Eskişehirspor ve Galatasaray seri başı olarak katılacak kuraya. Muhtemel rakiplerimiz ise; Bugsaş Spor, M.P Antalyaspor, Boluspor, Kasımpaşaspor, İBB Spor, Sivasspor, Samsunspor ve Ç.Rizespor. 

Her ne kadar kötü talihimize ve bu tür kader anlarının senelerdir hep aleyhimize işlediğine inansam da; yarın ki kura çekiminde Kayserispor için kolay bir rakibin çıkacağını hissediyor ve umut ediyorum. Yukarıda ki eşsiz mutluluk tablosunun yeniden yaşanması dileğiyle.