7 Nisan 2012 Cumartesi

Gelsin Bahar Kupası


Bitti çok şükür. Berbat geçen bir sezonu sonlandırdık, nihayete erdirdik. Aslında bir önceki sezona bakarak çok berbat geçirmedik bu seneyi. Geçen sezondan bir eksik maç kazandık sadece. Geçen yıl 14, bu yıl 13 galibiyet vardı. Bu sene beraberlikleri fazla görmedik. Hatta şöyle bir geri gidersek son 6 sezonda en fazla aldığımız galibiyet sayısı 2007-2008 sezonu. 15 galibiyet, 10 beraberlik, 9 mağlubiyet ile 55 puan toplamışız ve o yıl ligi Sivasspor' un arkasından 5. sırada bitirmişiz. Bu yıl biz çok fazla 1-0 lık maçlar kaybettik. Çok fazla hakkımız gaspedildi, puanlarımız çalındı. Şota bazı maçlarda hakedene hakettiği formayı vermedi, formayı verdiklerinin bir kısmı o formanın kıymetini bilemedi vs. vs.

Bu yıl oynanan futbol ne yazık ki geçen yıl oynanan futboldan daha kötüydü. Bunda teknik kadronun hataları oldu, taraftarın, yönetimin hataları oldu ama gerçek olan tek şey bu takım bu durumu haketmedi. Biz şimdi Bahar Kupasını beklemek yerine en kötü Avrupa Play Off grubunda neler yapacağız onu konuşmak zorundaydık ama olmadı. Şimdi gelsin Bahar Kupası.

Blogda bu sezon ile ilgili yazılar son buluyor. Bundan sonra ki dönemde bahar kupası, transferler, hazırlık kampları, nostalji, bu sezon oynanan maçların özetlerinin olduğu 2011-2012 Sezonu Belgeseli gibi konulara ağırlık vereceğiz. Vakit ayıranlara selam olsun. Sonra ki yazılarda görüşmek üzere...