27 Mart 2012 Salı

Organizasyon Hazırlıkları Başlasın.


Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ile oynayacağımız maçın Ankara' ya alınması söz konusu. Dolayısıyla başlasın organizasyon hazırlıkları. Net tarih belli olmamakla birlikte 10-11 Nisan tarihleri telaffuz ediliyor. Evet hafta içine geliyor ama bu bahane olmamalı. Çeyrek finali geçersek muhtemel rakiplerimiz Karabükspor ya da Boluspor. Küçümsemek gibi olmasın ama Fenerbahçe' den kolay rakipler ve turu geçersek final görmemiz içten bile değil.

Haydi Kayseri, haydi Kayseri' li. 2008' de kupayı aldığımızda Bursa' ya akmıştık. Tek yürek olmuş, kupayı Kayseri' ye taşımıştık. Şimdi bir kez daha aynı mutluluğu, aynı gururu ve aynı onuru yaşamak için Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finalinde Fenerbahçe' ye karşı, Kayseri' nin, Kayseri' linin, Kayserispor' lunun gücünü gösterme zamanı. 

Haydi Kayseri, haydi Kayseri' li. Gün birlik günü, gün beraberlik günü. Şimdi, bir kez daha Türkiye Kupasını müzemize getirmek için bir fırsat var önümüzde. Ama bunun için takımın bize, bizim desteğimize ihtiyacı var. Göğsünü gere gere Kayseri' liyim diyebilmen için bu fırsatı geri tepme.

Unutma! Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz...