26 Nisan 2012 Perşembe

Bir Dediği Diğerini Tutmayanlar



Malumunuzdur FB SK " Tazminat hakkımız, söke söke alırız " parolasıyla " Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS ) " açmış olduğu davayı bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformuna yaptığı açıklama ile geri çektiğini ( onlara göre FERAGAT ETTİKLERİNİ ) duyurdu. 

Aynı Fb "ŞİKE YAPTIKLARININ YÜKSEK SESLE KONUŞULDUĞU DÖNEMDE" bir yanda başkanlarıyla, diğer yanda taraftarlarıyla " CAS DAVASI ONURUMUZ, VAZGEÇİLEMEZ " çığlıkları atıyorlardı. Bir kaç gün önce bu konu yine gündeme geldiğinde Aziz Yıldırım yine benzeri açıklamalar yaptı ve dedi ki; " CAS Davasını geri çekmeyeceğiz. Çünkü bu dava bizim için ONUR MESELESİ oldu. " 

Evet evet. Yukarıda ki bu fotoğraf o dönemlere ait. 

Şimdi insanın aklına şu sorular geliyor. Ne oldu da vazgeçtiniz? Size ne önerdiler, neyi vaadettiler? 45 - 50 Milyon Eurolardan sizi vazgeçiren neydi? Hadi diyelim zenginsiniz yukarıda bahsettiğimiz Onur ve Namus ne olacak?

Şimdi oturalım ve dava geri çekildiğine göre gelin bu işin ve bu işe neden olanların adını hep birlikte koyalım. 

Bir insan ya da bir kurum HAKLI OLDUĞU(!) bir davadan neden vazgeçer, ONURUNU ve de NAMUSUNU hangi sözler ile ayaklar altına alır? Fenerbahçeliler bir cevap verselerde öğrensek.