3 Aralık 2011 Cumartesi

Kapak Olsun Size.


Gs ile arayı düzeltmek için kendi stadyumunuzda kendi taraftarınıza pankart ve bayrak yasağı getirdiniz, bayrak getiren taraftarı az kalsın tartaklacaktınız, yetmedi Gs taraftarının açtığı pankart ve bayraklara seyirci kaldınız. Şimdi kendi genel menajerimizin açıklamalarıyla gördük ki o Galatasaray sizi yine bir yerine takmamış, gitmiş direk Amrabat' ın menajeri ile transfer pazarlığı yapmış.

Süleyman Hurma' nın açıklamaları burada. Bakın bakalım neler demiş Genel Menajerimiz. Açıklama

Kapak olsun sana KAYSERİSPOR YÖNETİMİ... Kendini daha da fazla ayağa düşüremezdin. KAPAK OLSUN... 

Kayseri' li olmayan Genel Menajeriniz size Kayserispor' luluk dersi veriyor, müsait bir zaman da iki saat ders alın. Belki içinizde az biraz KAYSERİSPOR sevdası filizlenir. Umudum yokta...

Duraklama Devri


Erciyesspor iyi futbol oynuyor. Ama son bir kaç senedir yaşadığı o duraklama devrini bir kaç maçtır yine yaşıyoruz. Bugün futbol olarak pek bişey izletemedi her iki takımda. Bazı pozisyonlar bulmamıza rağmen son vuruşlarda ki etkisizlik puanların paylaşılmasına neden oldu.

Emrah BOZKURT yine ne kadar iyi bir golcü olduğunu ispatladı bugün bize. O top ancak öyle vurulursa gol olurdu ki Emrah bu konuda oldukça iyi bir santrafor. Posinkoviç ve Sofianne Hanni bugün etkili olamadılar. Zira ikinci yarıda Posinkoviç' in etkisiz oyununa devam etmesi üzerine Alican TEZ' i oyuna aldı Fikret Hoca. Yalnız orta saha da Hasan Wasffa beklendiği kadar etkili olamıyor. Bana mı öyle geliyor diye düşünüyordum ki bugünkü futbolunu gördükten sonra tamamen kanaat ettim. Bir de Amit Guluzade mevzuu var. Ben bu çocuktan çok iş bekliyordum ama haftalardır on bir de başlamasına rağmen maalesef etkisi yok. İkinci yarıda umarım düzelerek takıma katkı sağlar.

Elazığspor ise ligde bulunduğu yeri hakettiğini gösterir bir maç çıkardı. Özellikle ilk yarıda ki etkili oyunu ile Erciyesspor' u oldukça sıkıntıya soktu. 10 numaralı formayı giyen Arif ŞAHİN' i bugün çok beğendim. Belki takımı adına bugün o kadar etkili olamadı, belki maçı çevirecek kadar futbol oynamadı ama Arif takım oyununda ne yapılması gerekiyorsa bence fazlasıyla yaptı.

Girilen Duraklama devrinden tez çıkılmasını diliyorum. Zira Süper Lig' de Erciyesspor' u görmeyi çok özledik ve bu takım bunu fazlasıyla hakediyor.

Bay Tahmin


Ben izlemedim ama izleyenlerin paylaştıklarından anladım ki yine ortalığı kasıp kavurmuş Murat Özarı ile Fikret Engin. Adamlar iddia programını tek kelime ile Talk Show ve hatta Stand Up Show haline getirmiş durumdalar. Dün akşam yanlış okumadıysam büyük usta Cengiz Kurtoğlu' nu davet etmişler programa. Önceki programlardan birinde söz almışlar. Enfusi Kurtoğlu'ndan katılacağı konusunda. O da kırmamış ve dünkü programa katılmış.

Izleyen herkes çok eğlenceli bir program yaşadıklarını anlatıyor. Espriler havada uçuşmuş, Fikret Engin kendinden geçmiş vs.vs. :)) Çok güldüm yapılan esprileri okuyunca. Aşk olsun Murat Özarı ve Fikret Engin'e. :))

Cumhurbaşkanıma Açık Mektup(!)




Sayın Cumhurbaşkanım. Önünüze gelen Sporda Şiddet Yasasını neden veto ettiniz? Neden önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini, bu seçimin halk tarafından yapılacağını unuttunuz?

Şimdi Şikecileri desteklemediniz, onların rahat hareket etmesini engellediniz diye MaazAllah 30-35 milyon ŞIKE DESTEKÇISI size oy vermezse ne yapacaksınız? Değer miydi sayın Cumhurbaşkanım?

Bu ülkede at koşturmaya alışanlara HADLERINI BILDIRMEK size mi düştü sayın Cumhurbaşkanım? Koskoca TBMM'de oy kaygısı olmayan(!) değerli Milletvekillerimizden daha mi iyi biliyorsunuz?

Ya da normal şartlarda birbirlerine rakip oldukları halde kuyrukları kapıya sıkışınca ve kendilerinin de aynı duruma düşebileceklerini tahmin edercesine taraftarlarını hiç umursamadan VOLTRAN misali bir vücuda bürünen Kulüpler Birliği Vakfının değerli(!) üyelerinden daha mi iyi biliyorsunuz?

Sayın Cumhurbaşkanım. Sizi bir Anadolu kulübü taraftarı olarak AYAKTA ALKIŞLIYORUM. Kurulu düzene kafa tutup, en azından her şeyin onların istediği gibi olmayacağını gösterdiğiniz, bu ülkede haksızlığa, hak yiyenlere dur diyecek birinin olduğunu hatırlattığınız ve tehditlere boyun eymediğiniz için. Saolun Varolun..