2 Mart 2012 Cuma

Fırat Aydınus


Bu hafta Kayseri' de çok önemli bir maça çıkıyor Kayserispor. Rakip düşme korkusunu bizden daha çok yaşayan Manisaspor. Geçen yıl bu haftalarda biz bu takımı yine kendi evimizde ağırlamış ve 2-1 kaybetmiştik. O maçta bir hakem faciası yaşamıştık. 2 gol sayılmamış, oyun içerisinde taraftara hakaret eden, taraftarla polemiğe giren ve sarı kartları olan Ömer Aysan ile Murat Erdoğan hakem Göcek' in yüzsüzlüğü ve korkusu ( ortaya çıkan tapelere göre yapılan ŞİKE yüzünden ) nedeniyle oyundan atılamamış ve bizim kendi evimizde yenilgi serimiz bu maçla başlamıştı.

Pazar günü oynayacağımız maç yıllardır unuttuğumuz bazı duyguları yaşamamıza neden olacak ve içimizi burkacak ama MHK' nin hakem ataması kendi açımdan söyleyeyim biraz olsun içimi ferahlattı. Kim ne derse desin ligin şu anda en formda hakemi Fırat Aydınus.Yönettiği maçlarla bunu rahatlıkla söylemek mümkün. Cüneyt Çakır ve Fırat Aydınus dışında verilecek her hakeme muhtemelen iyi bakmayacaktım. Öyle bir hale getirdiler ki saolsunlar bizi, herkesten herşeyden şüphe eder olduk.

Takımda ki son durum ise bu hafta cezalı olan Hasan Ali Kaldırım uzun zaman sonra takımdan ayrı kalacak. Sakatlıkları devam eden Franco Cangele ve Engin Bekdemir yine takımda ki yerlerini alamayacaklar. Bu maçta yine klasik Şota kadrolarından birini bekliyorum. Hiç bu kadar umudumu kaybettiğim bir dönem olmamıştı. Dilerim ben yanılırım, ummadığım taş başımı yarar ve biz bu işten sağ salim çıkarız.