1 Ekim 2012 Pazartesi

Büyü Bozuldu.


Artık hiç birimiz diğerini dinlemiyor, görüşlere tahammül edemiyoruz. Bu hale biz gelmedik, birileri tarafından getirildik maalesef. Suçlu aramaktan bir hal olmuşuz. Bunun adını ne koyarsak koyalım biz bir girdabın içindeyiz ve sürükleniyoruz. Bu girdaptan bizi çıkaracak o güçte yok şu anki durumda...

Mağlubiyetler, beraberlikler yani puan kayıpları elbette olacak. Ama biz diyoruz ki kaybediyorsan da Kayserispor gibi kaybet. Yaşıtlarım ve büyüklerim bilir. Bu takım çok daha büyük girdaplara girdi zamanında. Ama girdiği her girdaptan bir zaman sonra çıktı. Şimdi o ışığı görmek istiyoruz biz. Bir şekilde bu ışık bize gösterilsin ki dünden daha çok, daha bağıra çağıra Kayserispor diyelim. 

Bu demek değildir ki vazgeçtik. Hala bu armanın, bu formanın sevdalısıyız. Hala dün gibi, önceki gün gibi peşinde koşuyoruz. O günden tek farkımız şu anda inancımız zedelenmiş durumda. Vazgeçmedik ama örselendik dostlar..

Suçlu aramıyorum. Ama suçlular olduğuna eminim. Arasam bulacağım ve isim isim zikredeceğim isim o kadar çok ki. Lütfen birileri önce kendine, sonra takıma bir çeki düzen versin. Gidişat umduğumuzdan ve beklediğimizden daha kötü. Ve bu birilerinin sorumluluk almasını gerektiriyor. Bu sorumluluğu artık kim alıyorsa bir zahmet alsın. Taraftarı kanser etmenin anlamı yok.