16 Temmuz 2012 Pazartesi

Yerinde Açıklama!!!


Şehirde kabul etsekte etmesekte iki üst düzey futbol kulübü var ama ne yazık ki tek stadyuma sahibiz. Ve stadyum konusunda ortalığın karışmasına, birilerine malzemeler çıkmasına az kaldı. Bu konuda seçim zamanında oy sevdasına proje üretenleri, bu projeleri de durmadan vatandaşa empoze edenleri şimdi göreve çağırıyoruz. 

Bu stadyumun Kayserispor tarafından paylaşılamaması yada en azından paylaşmak istenmemesi gayet doğal. Her ne kadar stadyumun hali hazırda ki sahibi Büyükşehir belediyesi görünse de bütün masraflarını Kayserispor karşılıyor. Zemin ile ilgili bütün iyileştirme çabaları Kayserispor tarafndan yürütülüyor. 

Sadece geçen sezon çimlerin güneş ışığı ihtiyacını karşılaması amacıyla Hollanda' dan makinalar ihraç edildi ve bu ekstradan 750.000 € gibi hiçte küçümsenmeyecek bir maliyete neden oldu. Daha değiştirilen drenaj, çim vs. saymıyorum.

Şahsi kanaatim stadyumun masraflarına zerre katkısı olmayanlar stadyumu kimin kullanacağına karar vermesin bir zahmet. Para harcayan, emek harcayan, bu işe ön ayak olan hangi kulüpse bırakın orada oynamakta sadece onların hakkı olsun.