13 Eylül 2011 Salı

Cangele' ye Destek.


Geçmişe baktığımızda Kayserispor' un vefalı bir kulüp olduğunu söyleyebiliriz. En basit örnekler ise Cangele ve Eren' in sakat dönemlerinde kontratlarının uzatılması ve onlara olan güvenin gösterilmesi idi. Şimdi Kayserispor taraftarları bir vefa ya da daha doğru bir tabirle destek gösterisi yapmaya hazırlanıyor. " Kayserispor' un Ruhu " olarak nitelendirdikleri Cangele için isminin ve fotoğrafının yer aldığı Atkı yaptırmak için çalışma başlattılar. 

Bu atkılardan temin etmek isteyenler;


http://twitter.com/#!/Emre__KS

twitter hesaplarından,



sayfasından ve  


mail adresinden iletişeme geçebilirsiniz. Ayrıca eğer ki yapabilirseniz  atkı tasarımlarınızı yorum kısmına ya da ,


twitter hesabına yollayabilirsiniz. Desteklerinizi bekliyoruz.

Ne Yapmalı?


Yapılacak çok şey yok aslında. Her şeyden önce Bursa' da alınan 3-0 lık mağlubiyeti unutmalıyız. Ama bu takımın başarılı olduğu dönemden daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu unutmamalıyız. Elimizden geldiğince Cuma günü oynanacak Antalyaspor maçına hazırlanmalı ve oyuncularımıza, camiamıza sahip çıkmalı, her zaman verdiğimiz sonsuz desteğe devam etmeliyiz.

Biliyorum çoğunuzun aklında hep benzer sorular var. Yönetimin Şike Soruşturmasında ki tavrı, taraftara bakış açıları, kurumsallaşma adına verilen sözlerin hep yarıda bırakılması kafanızı karıştıyor ve belki midenizi bulandırıyor. Ama bilin ki bu takım ne başkanın, ne asbaşkanın, ne genel menajerin. Bu takım taraftarın yani bizim.

Maça gidecek olanlardan son bir istek. Cangele' yi unutmayın. Mutlaka sahip çıkan, onun ne kadar önemli olduğunu hatırlatan organizasyonlar yapın. O bunu hakediyor.