24 Haziran 2012 Pazar

Adam Olacak Çocuk


Hasan Ali Kaldırım. 2009-2010 sezonu devre arasında transfer edildi Kayserispor' a. İlk senesinde takımın en önemli profesyonellerinden olan Toledo' nun gölgesinde kaldı ama onun futbolu bırakması ile sol beke geçti. Toledo' nun futbolu bıraktığı senenin sonunda bir iddiam olmuştu. O sezonun en büyük transferinin Hasan Ali olacağını, yıldız transferi beklemek yerine içimizden çıkartacağımız yıldıza sahip çıkmamız gerektiğini söylemiştim. 

Bir bakıma haklı çıktığım için mutluyum. Evet bir Bale, Roberto Carlos değil ve olması için çok çabalaması lazım ama Hasan Ali o potansiyele sahip. Gerek futbolu ile, gerek efendiliği ile hep farklı oldu. Fb' ye imza atarken yaptığı konuşmada Kayserispor' dan bahsedişi, giderayak yaptığı kulüp ziyaretinde kurduğu cümleler onun bu şehri, bu takımı ve bu taraftarı nasıl benimsediğinin göstergesi oldu. Hasan Ali' den hep umutluydum, yine çok umutluyum. O bu ülkenin sahip olduğu en büyük değerlerden biri olacak. Milli formayı giyip hem ailesine, hem onu bugünlere getiren Kayserispor camiasına, hem de bu ülkeye hep gurur yaşatacak. 

Hasan Ali Kaldırım, " Adam Olacak Çocuk " kavramının vücut bulmuş hali. Sen bize hakkını helal ettin, bizde sana hakkımız helal ettik Hasan Ali Kaldırım. Yolun ve Bahtın Açık Olsun...