5 Ekim 2012 Cuma

Se(a)çma Seçimler.


Mersin deplasmanına Ertuğrul Seçme hoca ile gidiyoruz. Bana kalırsa saçma bir tercih. Her ne kadar Van Der Lem' in gelişinden sonra A2' de düzelme meydana gelse de geçen yıl ki A2 takımını ve durumunu düşündükçe Ertuğrul Hoca' nın A takıma hiç bir şey veremeyeceğine inanıyor ve de düşünüyorum. Ki Sancaktepe maçında bunu çok net gördük. Görmeyenlere Dünya Göz Hastanesinden göz muayenesi benden... Neyse mevzuya gelelim.

Süleyman Hurma iki gün önce bir açıklama yaptı ve dedi ki; " Hiç bir hoca ile görüşmedik. " Ben de şimdi buradan soruyorum." Süleyman abi. Neden görüşmediniz, görüşmeniz gerekmiyor mu? Takımın durumu harika da ondan mı görüşmediniz? Kaybedilen her dakikanın önemli ve anlamlı olduğunu bilmiyor musunuz? " Biliyorsunuz muhtemelen... Ve hatta görüştüğünüz isimlerde mevcuttur. 

Neyi saklıyor ve neden saklıyorsunuz? Taraftarı umutlandırmak için Abdullah Ercan ismi yetmiyor. Hayır bunu bilin diye söyledim. Eminim siz Abdullah Ercan ile görüşmediniz(!) ama biz yine, yeni ve bir kez daha taraftarın aklından geçenleri sizlere iletelim. 

Beşer, şaşar... Belki denk gelir yazıyı okursunuz...