28 Mayıs 2012 Pazartesi

Hatırlatma!


Hatırlatayım istedim. Kayserispor haberleri yapan, sürekli iletişimde olduğumuz KayserisporFan Sanal Oluşumu sitesi biliyorsunuz kulüpten kendi yaptığı ürünlerde logo kullanılması için onay almış ve lisanslı şekilde ürünler yapıp satmaya başlamıştı. Bu ürünlerin satışları hala devam ediyor bilginiz olsun.

Alışveriş için bu siteden online sipariş verebilir ya da  Kayseri' de yaşıyorsanız eğer Yeraltı çarşısında Trendyspor isimli spor mağazasından temin edebilirsiniz. Satışlar bu iki yerde devam ediyor. Hatırlatalım istedim...

Bu arada Store için 2-3 mağazalık bir girişim olabileceği, konunun Başkan Recep Mamur' un masasında olduğunu da duydum.Gerçi bu konu hep başkanın masasında duruyor da masanın neresine koyuyor o kadarını bilmiyorum. 

Erdal Akdarı Kayserispor' da!


Hannover 96' nın rezerv takımında oynayan Erdal Akdarı ile Kayserispor 4 yıllık sözleşme imzaladı. Erdal sol bek mevkiinde oynuyor. Böylelikle Hasan Ali Kaldırım' ın muhtemel transferi için zemin hazırlanmış oldu. Yalnız şu var ki Hasan Ali için alternatif olarak transfer edilen Erdal ve Nurettin profesyonel tecrübesi olmayan isimler. Yani bu çocuklarla lige başlamak ( her ikisininde profesyonel maç tecrübesi olmadığının altını bir kez daha kalın çizgilerle çizerek hatırlatayım ) resmen el bombasının pimini çekip elimizde tutmaya benziyor.

Almanya' da yaşayan bir Kayserispor taraftarı olan ve futbol bilgisine çok güvendiğim Ahmet Kurt kardeşimin bu transfer ile ilgili bana yaptığı yorum konuyu özetler nitelikte; 

" Erdal Akdari transferi ile çok büyük bir kumar oynadik. Kumar diyorum neden? Çünkü "profesyonel olmamiş" oyuncularin transferi her zaman kumardir. Hasan Ali' de bu kumar tuttu ve 2 yıl solbek yükümüzü çekti (tabi buna çekmek denilirse) fakat yakın tarihimizde tutmayan oyuncularla yaşadığımız sıkıntıyı da hep çektik. Mesela savunmanın diğer tarafına transfer edilen Durmuş Bayram ile. Şimdi bizler profesyonel maç tecrübesi "0" << yazı ile SIFIR >> olan 2 oyuncuyla sezona başlayacağız ( Nurettin ve Erdal ) eminim ki ikisi de yeteneklidir ve hatta Hasan Ali' den daha yeteneklidir fakat Hasan' in 2 yıllık maç tecrübesi var. "

İşte durum böyle. Yine Rus ruletine hazırladık kendimizi ve tetiği çekecek elemanı bekliyoruz. Hayırlısı diyelim...

Sizce de Hala Oynar mı?


Geçmiş gün olur ki derler ya, işte bu görüntü o ana ait. Bize karşı kim iyi futbol oynadıysa transfer etmişliğimiz var. Troisi 3 gol attı, sonra ki sezon transfer ettik. Şota' lı AZ Uefa kupasından bizi eledi, futbolcu iken transfer edemedik ama teknik adamlığa bizde başlattık. Teknik Direktörlüğünü tartışırım ama futbolculuğuna diyecek sözüm yok. Şimdi yukarıda ki fotoğrafı ile aşağıda ki fotoğrafı karşılaştırın ve şu soruyu size sorduğumu farz edin. Sizce de hala oynar mı?