28 Ekim 2011 Cuma

Şota Arveladze

Biz taraftariz. Severizde döverizde. Hocam herşeyine fitim,kefilim ne bileyim her ortamda çıkar seni sonuna kadar HER ŞARTTA savunurum amaaaa hatalarını yüzüne vurmazsamda uyuyamam. Senin taktik anlayisin kazandırdı bize Bjk ve Sivas maçlarını kabul.Senin oyun zekan sayesinde bu takım şu anda bir yerlerde eyvallah. Ama hocam yine senin INADIN yüzünden saçma, salak, olmaması gereken puan kayıpları yaşıyoruz. En son ornegini bugün bir kez daha izledik. Abdullah ve Troisi'de benim ya da bizim goremeyipte senin gördüğün ne var acaba çok merak ediyorum.

Bugün yine bana göre tek ve en büyük eksiğin olan OYUNA MÜDAHALE ETME özelliğinden dolayı en kotu berabere bitirebilecegimiz maçı kaybettik. 90 dakika boyunca (ki 75 dk.sını izleyebildim) sahada bir ruh misali dolaşan Santana yerine Riveros'u oyundan çıkarıp yerine hala türkü kasedi hayalleri kuran Apo'yu oyuna aldın neden? Sahada sağ kanatta git gel orayı otoban yapan Pekarik'i oyundan aldın yerine Okan'i devreye soktun neden? Hadi bunları fantazi niyetine yaptın hocam anlarım da geriye dustugun maçta elinde hızlı 2 oyuncudan biri olan Furkan'i çıkarmanın alemi nedir Allah aşkına. Okay iyi hamle tamam da niye Furkan çıkıyor Okay oyuna girerken onu çok merak ediyorum.

Tuttuğun notlardan günün birinde mutlaka çok güzel taktiksel bir kitap çıkacaktır sevgili Şota hocam ama lütfen,ne olur yalvaririm kendini oyuna müdahale konusunda,elinde ki kadroyu değerlendirme konusunda biraz geliştir. Ben cahil halimle Apo bu takımda oynayamaz diyorsam, ben bu cahil bilmememiş halimle oyuna Okay giriyorsa Furkan çıkmaz diyorsam, ben bu noksan futbol bilgim ile Riveros ve Pekarik'in oyundan alınacak en son isimler olduğunu goruyor ve söylüyorsam (ki katılmayan varmi bilmiyorum) sende biraz gayret ediver sevgili Şota hocam.

Ben sen ilk geldiğin gün dedim ki; Şota büyük hoca olacak, ben umutluyum, ondan çok şey bekliyorum. " Ben hala bunu söyleyecek cesareti kendimde,ışığı sende goruyorum.Dediğim gibi yek eksik noktan (bence yine) oyun okuma ve müdahale etmede ki eksikliğin. Bunun dışında "Forever Şota Arveladze..."