11 Mart 2012 Pazar

Kötü Gün Dostu.


Maç sonraları yazı yazmak çok zor. Hele bir de yenildiysen ve bu yenilgiyi kısmen ya da tamamen hakeden bir oyun oynadıysan daha da zor. Sinir, stres, kötü oyunun ve mağlubiyetin verdiği moral bozukluğu ile ne söylediğimizi bilemediğimiz zamanlar oluyor. Dün maç sonrasında bu haldeydim. Hiç kurmadığım cümleler kurup, hiç vermediğim tepkiler verdim Twitter ve forum üzerinden. Özellikle Şota' ya çok kızgındım ki sinirimde kendime göre haklıyım. Oyuna iyi başladığımız söylenebilir ama Şota' nın kadro istikrarsızlığı ve işe yaramayanları kullanma ısrarı hala devam ediyor. Lig bitti bu inadından vazgeçmedi. Bu inat bize senelerdir yaşamadığımız korkular yaşattı. Kızgınlığımız bundandır sanırım. 

Burada biraz da o kadroyu kuranlara sinirlenmek şart. Geleceğin Kayserispor' unu kurma adı altında genç isimler ile kadroyu şişirmek akıl karı değildi. Kadro kurulurken Şota ile ne kadar temas kuruldu, onun istekleri ne kadar karşılandı bilmiyorum. Ben Şota' nın burada eksik kaldığını açık ve net söylemek istiyorum. Gökhan Ünal hakkında söylediği şu cümle ne kadar ETKİSİZ KALDIĞINI gösteriyor aslında. " İyi oyuncu dediler, bende alın o zaman dedim. " Almasaydın. Kendi ağzınla demiştin ki; " YouTube' dan izleyerek transfer yapıyorlar." diye. Sen hangi akla hizmet kulaktan dolma bilgilerle transferlere onay verdin Şota? Bu tartışmalar uzayıp gidecek. Şota ve onun masumiyetine inananlar ile iki gündür mücadele ediyorum aslında. : ) Onlara da hak verdiğimi belirtiyor ve bu konuyu bir süre rafa kaldırıyorum.

İBB Spor maçına girmiyorum. Çünkü Şota' nın tabiri ile bir hata sonucu maçı kaybettik. Aslında Şota' nın söylemediğini ben söyleyeyim. 90 dakika boyunca maçı kazanacak hiç bir şey yapmadık, takım olarak çok kötüydük, oyuna zamanında ve doğru şekilde müdahale edemedik vs. vs. Geçti gitti artık. Bu maçı da, yanlış uygulamaları da geride bırakalım. Camia olarak, taraftarlar olarak, takım olarak, yönetim ve teknik kadro olarak artık bir durup düşünelim. Neyin nerede yanlış yapıldığını bulalım. Gidişatın daha kötü hale gelmemesi için ben başta olmak üzere herkesin bir sükunet içerisinde yanlış olanı düşünmesi ve düzeltmek için daha çok çaba sarf etmesi gerekiyor. Bakın ben kendimden başlıyorum bişeyleri düzeltmeye. Lütfen herkes bu işin bir ucundan tutsun...