27 Temmuz 2011 Çarşamba

Serdar Özbayraktar. " Emekçi Futbolun Temsilcisi. "

Serdar Özbayraktar. Endüstrileştirilen futbol anlayışında hala emek vererek bir yerlerde kalmaya çalışan adam. Onun gibi bir kaç isim saydı 2 gün önceki yazısında UzunPaslar blog yazarı gkslsrt. Hakan Özmert' i saydı ki çok haklıydı. Yanına Olcan Adın ve Burak Yılmaz eklemesi yaptı. Üstüne bir de Pablo Batalla dedi ve aslında koymayacağı noktayı koymak zorunda kaldı.


Şimdi ben altına bir ek yapayım kendimce. Serdar Özbayraktar.

Kendi aramızda konuştuk biraz. Aslında futboldan az biraz anlayan, ligimizi az biraz izleyen herkesin tanıdığı, sevdiği belki de sevmekten önce saygı duyduğu adam Serdar Özbayraktar. Bugün 30 yaşında. Artvin Hopa' da başladı futbol hayatına. Gençlerbirliği' ne gitti ama 1 maç bile oynamadan Hacettepe ( eski adı ile Gençlerbirliği Oftaşspor' a )' ye kiralık olarak verildi. Şanlıurfaspor ve Mardinspor maceralarının ardından Gaziantep B.B.Spor' a transfer oldu. Burada ki performansı onu Eskişehirspor' a getirdi. 2007 yılından beri kırmızı siyah formayı terletiyor. Eskişehirspor' u Süper Lige çıkartan kadroda o da vardı. Ve hala o kadroda.


Takımında her yeni transferde 2. plana düşmesine rağmen hala taşıdığı formanın hakkını fazlasıyla veriyor. Her yeni isimde yedek kulübesinin 1 numaralı adayı oluyor ama o asla vazgeçmiyor. Takımı için kendini paralamaktan hiç vazgeçmiyor. Bu sene de aynı performansı izledik ondan. Hepimiz herşeyden önce saygı duyduk.




Sizleri bilmiyorum ama ben bu adama Saygı Duymaya devam ediyorum ve galiba devam da edeceğim.

Muratt..