11 Ocak 2013 Cuma

Nuri Yuvaya Döndü!


Gittiği dönemde de pek mutlu olmamıştım. Ama gitmişti bir kere. Hem kendini, hem kulübünü memnun ederek gitti. Ama ben sevinmedim. Çünkü devamlı söylediğim bir söz var. Taş yerinde ağırdır. Taşı oynattığında altına kum dolar, su dolar ve yerine koyduğunda sallandığını fark edersin. Nuri inanılmaz bir sezonun ardından Real Madrid' den gelen teklifi reddedemeyip İspanya' nın yolunu tuttu. Belki de çok başarılı olacaktı ama taşın altına toz, duman, su doluşmaya başladı. Sakatlıklar, önünde ki gerçekten yıldız sayılabilecek isimler onun asıl kimliğini göstermesini engelledi. 

Futbol oynayamadan geçen bir dönemin ardından bir umut Liverpool' a gitti ama orada da istediğini bulamadı. Yine önünde ciddi engeller vardı. Serüven aslında güzel başladı ama yine bir sakatlık terazinin Nuri' den olan tarafını aşağı çekti. Sonrası maluım. 

Ve şimdi Nuri kendisini Şahin yapan yere, Borussia Dortmund' a geri döndü. 1.5 yıllık kiralık sözleşme imzaladı. Bu sürenin sonunda da satın alma opsiyonu Dortmund' da. Şimdi İlkay ile forma savaşına girecek. O gittikten sonra yerini doldursun diye transfer edilen İlkay ile. Nuri adına mutluyum. Olması gereken yere döndüğü için. Dortmund onun yuvası ve sarı siyahlılar Nuri' yi gerçekten özledi.

Özel Ballon D'Or Kramponu



Adidas Messi için ve sadece ona özel bir krampon üretmiş. Ballon D'Or ödülünü üst üste 4. Kez kazana Leo için güzel bir hediye.