18 Mart 2013 Pazartesi

Bir Süre Kapalıyız!!!

Dün şehr-i Kayseri'de bir ihanetin fotoğrafı çekildi ve bu fotoğrafta bizler sadece konu mankeninden ibarettik. Bu şehirde yaşayan, öldüğünde yine bu şehrin topraklarına gömülecek olan, eline geçen her fırsatta övünerek ve göğsünü gererek Kayserili olduğunu söyleyen binlerce KANSIZ dün kendi şehrinin takımı gol yedikçe, kendi şehrinin insanı küfür yedikçe orgazm oldu, nirvanaya ulaştı. Yine Kayseri emniyeti ekmeğini yediği şehirde, bizim vergilerimizle aldığı maaşı unutup karşısında terörist varmışcasına tavır ve davranışlarıyla kendine yakışanı yaptı.

Biz bu senaryoyu daha önceleri de yaşamıştık. Ama bu kez kendi kulübümüzün yöneticileri ağzımıza bir parmak bal sürüp bu sefer farklı olacak umudunu bizlere hissettirmişlerdi. Taa ki maç için stadyuma girene kadar. Bizler takımımızı desteklemek için stadyuma girdiğimizde ne mal olduklarını, neye hizmet ettiklerini ve kaç kuruşluk adamlar olduklarını bir kez daha gördük. Paranın satın alamayacağı şeyler vardır derler ama bizler kendi yöneticilerimizin o kategoriye girmediğini bir kez daha yaşayarak öğrendik.

Dün Gs maçında yaşananları, kendi şehrimizde ki şerefsizleri ve şerefsizlikleri gördükten sonra ilgililere aşağıda ki teşekkürü bildirip Hücum Hattı Blog olarak bir süre yayınlara ara veriyoruz. Onlar yaşattıkları bu utançla bir süre baş başa kalsınlar diye. Teşekkürler Kayseri, teşekküler Kayserispor yönetimi.