16 Eylül 2011 Cuma

Beklediğim Muhtemel Kadro





Navarro; Gökhan' ın geçen hafta ki bire bir pozisyonlarda ki başarısı bile onun uzaktan yediği frikik golünü unutturmayacaktır. Bugün Navarro' yu kalede bekliyorum.

Bana kalırsa defans dörtlümüzde bir sıkıntı yoktu. Hasan Ali' nin ilk golde ki hatasını saymazsak defans blogunda pek bir sıkıntı yaşamadık Bursaspor maçında. Hatta yine aynı maçta bazı pozisyonlarda Zurab tecrübesi ile defansın toparlanmasını sağladı. Eren sürekli dakika aldığında eski günlerine döneceğini gösterdi. Pekarik ise bizim yıllardır çektiğimiz sağ bek sıkıntısına çare olabileceğine dair işaretler verdi. Tandemde ki dörtlüm geçen hafta ile aynı.

Orta saha da mecburi değişikliklere gidecektir hoca. Cangele' nin sakatlığı, Troisi' nin inanılmaz formsuzluğu buna mecbur bırakacaktır. Riveros mu, Santana mı diye kendime çok sordum. Ben olsaydım Riveros derdim. Santana çok kırılgan ve kesici özelliği fazlaca yok. Okay ise kadroda ki yerini alacaktır Abdullah' ın yerine. Çünkü Abdullah bu takıma ilk gün geldiği gibi zannediyor kendisini. Hala genç sanıyor ve kendisine tavizkar davranılacağını zannediyor ama yanılıyor. Okay sahada yerini alacaktır. En çok kafamı kurcalayan soru Troisi' nin yerine kim oynayacak? Furkan ve Engin arasında ikilemde kalsam da bugün Engin' i ilk onbir de bekliyorum. Cangele' nin yerinde Sefa' ya kesin gözüyle bakıyorum. Kadroda ki yeri hiç bu kadar garanti olmamıştı Sefa' nın. Amrabat ise yine onbir de yerine alacaktır. 

Forvet hattı da yine kafamda ki soru işaretlerinden biri. Çünkü Gökhan inanılmaz formsuz göründü Bursaspor maçında. Dilerim kendisini bu maçta toparlar. Forvette ki favorim Gökhan Ünal. Plasesi ise Ömer Şişmanoğlu.

Kayserispor' uma Antalya karşısında başarılar dilerim. Dilerim Bursaspor mağlubiyetini unutturacak bir skor ile sahadan ayrılırlar.