23 Aralık 2012 Pazar

RVP İlk Kez Ölümden Dönmüyor.


Van Persie bugün Swensea maçında resmen ölümden dönmüş. Net bir görüntüsünü bulamadım yukarıda ki ile idare edin. Şu anda İngiltere' de konuşulan şey RVP' nin kafasına o şutu çeken ( bilerek ya da bilmeyerek ) Ashley Williams' ın ruh hali. Hatta Ferguson Fedarasyonu Williams' a tarihi bir ceza vermeye davet etmiş.

Peki ilk kez mi başına geldi RVP' nin bu tarz bir olay? Hayır. Önceden de yaşadı eleman.


Hollanda ile Danimarka arasında oynanan 2012 Avrupa Şampiyonası grup maçında Danimarka kaptanı Agger öyle bir hamle yaptı ki, RVP resmen ölümden döndü. O pozisyondan sonra dün akşamda ucuz kurtulması Van Persie' nin şansı olsa gerek.

Hatırlatalım istedik. RVP ilk kez ölümden dönmüyor. Bu çocuk birilerini iyi bir yardım yapıp, büyük sevaba girmiş anlaşılan.

Benim İçin Yılın Spor Fotoğrafı


Spor herkes için spordur. Beni buna inandıran şu görüntü çok değerli. Ve bu görüntü benim için bu senenin spor alanında ki en özel fotoğrafı. Futbolda fenomen olan bir söz var ya. Genele yayalım. #Respect

Kayserispor İlk Yarı Karnesi.



Spor Toto Süper Ligin ilk devresi sona erdi. Kayserispor ilk devrede topladığı 19 puanla ilk devreyi kapattı. Özellikle Şota Arveladze' nin ayrılışı ve Robert Prosinecki' nin takımın başına geçmesiyle toparlanan takım oynadığı son 8 maçın hepsinde gol atma başarısı gösterirken, sezonun ilk yarısında sahadan toplam 8 mağlubiyet, 4 beraberlik ve 5 galibiyet ile ayrıldı. 

Kayserispor ilk yarıda toplam 22 gol atarken, kalesinde 29 gol gördü. Sezonun ilk yarısında Kayserispor' un en golcü futbolcusu attığı 9 golle Bobo oldu. Bobo' yu 3 er gol atan Sefa, Mouche ve Cleyton takip ettiler. Kayserispor' da Salih Dursun takımın en çok sarı kart gören futbolcusu olurken, bu sezonun tek kırmızı kartını gören futbolcu ise kalecimiz Ertuğrul Taşkıran oldu. 

Kayserispor' ilk devre biterken 1.26 puan ve 1.29 gol ortalaması ile oynadı. Öne geçilen 4 maçta son dakikalarda yenilen gollerle toplam 8 puan kaybedildi. Geriye düşülen hiç bir maçtan puan alınamadı. Kayserispor ilk devrede rakiplerine karşı ortalama 37 dakika berabere, 25 dakika önde ve 27 dakika da geride oynamış. 

Not: İstatistikler Matchstudy.com sitesinden alındı.