21 Haziran 2012 Perşembe

Transfer Gündemi



Amrabat ile ilgili kulağımıza gelenleri paylaşalım istedim. Gs' nin ardından Fb' de oyuncuya talip olmuş deniyor. Kahkihkohkah... Bunlar yine bir birine düşecek. Şaka bir yana Fb' nin girişimlerini Trt Spor haber yapmış. Söylenildiğine göre Fb 11 Milyonu gözden çıkarmış. Pek samimi ve inandırıcı değil. Gerçi kulağıma haricen gelen bir şeyde yok. Onu söyleyeyim. 

İngiltere' den Wigan Athletic ile İtalya' dan Napoli' nin girişimleri olduğunu geçtiğimiz günlerde duyurmuştuk. Wigan' ın resmi teklifi yaptığı ve 5 Milyon € yu gözden çıkardığı söylendi ama teyit ettiremedim.

Pek kaale alınmıyoruz, bize az kişiyiz gözüyle bakılıyor belki ama bizim isteğimiz de futbolcu 15' e Türkiye' de ki rakiplerimize gideceğine, Avrupa' ya 5' e gitmesinden yana. Bunu sadece ben değil, Kayserispor' un menfaatlerini düşünen, herkes söylüyor. Niye ben zayıflarken rakibim güçlensin ki?

Şimdi bir son haber paylaşalım. Amrabat' a yukarıda ki takımlar haricinde Rusya' dan da talipler var(mış). Haydi buyrun buradan yakın. Ben bir daha altını çizeyim. 15 milyon €' ya Gs,Fb,Bjk ya da Ts' ye oyuncu verileceğine 5 milyon €' ya yurt dışına verilsin daha makbul. Az kazanalım ama biz kazanalım, buradakiler avcunu yalasın...