17 Ağustos 2012 Cuma

Yeni Sezon Formaları.

Bugün lig başlıyor. İlk maç Akhisar ile Eskişehir arasında. Ve biz daha bugün formalarımızı TFF' na bildirdik. Güler misin, ağlar mısın? Ligde ne yazık ki bu konuda en sıkıntılı takımız. Her fırsatta kurumsal yapıdan bahsedip, ne kadar olumlu yönetimsel işler yaptığımızdan bahsetsekte hala formamızı ligin başladığı gün alacak kadar amatörüz. 


Yeni formalar konusunda umutluydum. Bunu sosyal ağlarda defakez söyledim. Hatta çok sevdiğim arkadaşlarım ile bazen karşı karşıya geldim. Yine de geçen yıl giydiğimiz formalardan NİSPETEN farklı iki forma ile sezona başlıyoruz. Birisi sarı forma. Yıllardır hasretini çekiyorduk. Sonunda geldi. Klasik Adidas forması ama olsun. Beyaz yerine bu sene en azından sarı seçildi. İkincisi ise siyah forma. Geçen yıl ki formadan ayrı olarak göğüs reklamı gelen yere sarı bir bölüm eklenmiş. Diğer üç formamız geçen yılki formalarımız.


Klasik çubuklu iki tane ve  kırmızı deplasman formamız aynen duruyor. Çubuklu formaların renklerinde biraz değişiklik olmuş, daha bir yakınlaşmış bizim asli renklerimize. Bir gelişme de armalarda. Her ne kadar kaleci formaları henüz TFF resmi sitesinde girilmemiş olsa da gerek imza törenlerinde, gerek hazırlık maçlarında kaleci formalarında ki armaların standarda bindiğini gördük. Dilerim yeni kaleci formalarında da benzeri bir uyumu görürüz.