1 Mayıs 2012 Salı

Kamuoyunun Dikkatine...

Kayserispor dünkü TFF açıklaması sonrasında Şike soruşturması kapsamında PFDK' ya sevk edildi. Kayserispor' un PFKD' ya sevk edildiği maç verilmeyen penaltı ve golleriyle gündeme gelen Manisaspor maçı. Yani bizim MAĞDUR edildiğimiz karşılaşma. Önder Turacı ile "ŞİKE YAPMASI KARŞILIĞINDA" irtibat kurulduğunun iddia edildiği ama şike yapması önerilen aynı Önder TURACI' nın attığı golün olmayan ofsayt nedeniyle iptal edilip 1-2 kaybettiğimiz Manisaspor maçı. 

Pozisyonu şuydu:

Bu durum ile ilgili olarak Kayserispor kulübü bir açıklama yayınladı. Dün bu açıklamanın kısmi olarak neler içerdiğini öğrenmiş ve okkalı olacağını Twitter üzerinden yazmıştım. Umduğumdan da sert bir açıklama geldi.

 
" Hatalı hakem kararları ile mağlup edilerek şampiyonluk yarışından alıkonulduğumuz Manisaspor Maçı dolayısıyla; Türkiye Futbol Federasyonu’nun Kulübümüzü de Disiplin Kurulu’na sevk etmesi utanç verici bir karardır.Bu karar; rezalet bile değildir, ötesinde bir kelime icat etmek artık zorunludur.“Hiçbir şike bulgusuna rastlamadık; ama herkesi disipline sevk ediyoruz.” ifadesi; kabul edilemez bir çelişkidir.Böyle bir sebeple Kulübümüzün Disiplin Kurulu’na sevk edilmesi onur kırıcıdır ve küme düşürülmekten bile ağırdır…
Kulübümüz, yaşanan bu kepazeliğe ortak olmayacak ve savunma yapmayacaktır…
Bu kararı alarak herkesi pisletme amacı güdenler, kendi oyunlarına devam etsinler…
Kayserispor Yönetim Kurulu.. "
Çok geç kaldık aslına bakarsanız bu açıklamayı yapmakta. Sürecin başında bu dik duruşu gösterseydik eğer bugün bu yaşananlarda haklı olduğumuzu herkes görecekti. Şimdi rüzgar farklı yerden esecek. Her ne olursa olsun, ben bu açıklamaya mutlu oldum. En azından bizim yönetim arkasında durdukları TFF Yönetimin " NE MAL OLDUĞUNU " görmüş oldu. Bakalım süreç bundan sonra nasıl devam edecek.