3 Ocak 2012 Salı

Ama Artık Yeter.


Kötü oyunu anlarım, yenilgiyi anlarım, konsantre bozukluğu da olabilir, hatta ve hatta akşamdan kalmışlığınıza bile razıyım da arkadaş RUHSUZ OYUNA müsamaha gösteremem yani. Giydiğiniz o formanın kıymetini bilmiyorsanız elbette anlatacak biri çıkar. Futbolda kazanmanın da kaybetmenin de olduğunu bilecek olgunluktayız ama kimse bana RUHSUZ oyun için bahane uyduramaz. Üstünde durmamaya gayret ediyor ve Antalyaspor maçında yeni transferlerin de katılımıyla bu hallerinden kurtulacaklarını umut ediyorum.

Maç boyunca her şeyini ortaya koyan Eren Güngör,Riveros,Okay ve Hasan Ali' nin hakkını teslim edelim. Kalan 9 kişinin pek birşey hatta hiç bir şey yapmadığını söylemek çok da zor olmasa gerek. Teknik analiz yapmak istemiyorum ama sanırım şunları söylemek şart. O kadar senelik taraftarım, o kadar senedir takımı teknik olarak ve analizsel açıdan takip ederim, yan toplardan ve duran toplardan bu kadar korktuğum bir sezon yaşamadım. Kalemize gelen her hava topu tehlike yaratıyor. Tehlikeden de geçtim bu sezon gol yediğimiz neredeyse her maçta ya yan toptan, ya duran toptan gol var. Bunda en büyük etken Şota' nın geride karşılanan duran toplarda ve yan toplarda alan savunmasını benimsemesi muhtemelen. Ya daha çok çalışılıp buna çare bulunacak ya da sistem değişecek. Bir şeyler yapılmak zorunda bu bugün bir kez daha ortaya çıktı... Tek yapılması gereken şeyin bu olmadığı, iki ile üçüncü bölge arasında ki köprüyü kuracak birisinin şart olduğunu da ayrıca ekleyelim..

Transfer Nasıl Yapılır...

Bunu biz değil TFF' nin " Profesyonel Futbolcuların Statüsü ve Transferi Talimatı Md.19/6 " söylüyor. Aksini iddia eden varsa TFF' yi dava edebilir. : ) Protesto hakkımızı kullanıyoruz. Rahatsız olmazsınız umarım : )


Haydi Maça


İkinci devre başlıyor. Rakip Bursaspor. Bursaspor kötü görünse de bu ligin en dişli takımlarının başında. Kim ne söylerse söylesin Bursaspor maçları çok önemli bizler için. Sezonun ilk yarısında ki kadrolarla oynayacak her iki takımda. Kayserispor' da sakat olan Zurab,Cangele ve Troisi sakat, Nordin Amrabat ise tavırları nedeniyle kadro dışı ve A2 de oynuyor. 

Kadro da Amrabat'ın yerinde muhtemelen Ömer oynayacak, Zurab' ın yerinde İlhan Eker. Okay' ı 11 de bekliyorum. Benim 11' im şu şekilde olurdu... 


Bursaspor' un Kayserispor için özel bir rakip olması nedeniyle ben bu maçta taraftar sayısının normalden fazla olmasını bekliyorum. Her ne kadar bilet fiyatlarının 1-2 TL olması taraftardan çok seyirci olanları tribüne çekecek olsa da doluluk oranının yüksek olmasını bekliyorum..

Eğer bu yazıyı okuyan ve maça gitmemeyi düşünen Kayserispor' lu kardeşlerim var ise bizim bugün TARAFTARA ihtiyacımız var. Haydi Maça... Başarılar Kayserispor...