20 Eylül 2012 Perşembe

Avrupa'da Anadolu Takımı Olmak!


Dün akşam izlediğimiz Manchester United - Galatasaray maçı sırasında hakem Wolfgang Stark' ın hataları bana konunun başlığını düşündürdü ve de söyletti. Dün Galatasaray' lılarin yaşadıkları, tepki gösterdikleri, isyan ettikleri hatalar Türkiye'de her hafta Anadolu takımlarının başına geliyor.

Bizler Türkiye'de yapılanlara isyan ettiğimizde üç maymunu oynayanların aynı hatalar Avrupa'da kendilerine yapıldığında bağırması, çağırması ve isyan etmesi bana çokta samimi gelmiyor açıkcası. Çünkü kendi lehlerine Türkiye'de yapılanlara hiç ses çıkartmıyorlar... Hatta bazıları zeytinyağı misali üste çıkmaya çalışıyorlar... Biz bu durumu en son Türkiye kupasında Fenerbahçe ile oynadığımız maçta gördük.

Kimse yapılan hatalara sevindiğimi, alınan mağlubiyete üzülmediğimi sanmasın. En az kendi taraftarları kadar üzüldüm çünkü Avrupa'da oynayan her Türk takımı benim için Milli Takım. Ama işte bazı şeyleri söylemek, konuşmak gerekiyor bazen. Bu durumda onlardan biri.

Galatasaray'a bundan sonraki Milli Maçlarında başarılar dileyerek ve her maçta dualarımızla yanlarında olacağımızı söyleyerek konuyu noktalayalım.