30 Ekim 2011 Pazar

Galiba Kusucam!!!

Bugün Kayserispor Yönetimince Tribünlere Bayrak ve Pankart sokma yasağı yüzünden taraftarlarımız tribünlere boş girdi. Bu sadece Kayserispor taraftarlarına uygulanan bir yasaktı. Nerden mi biliyorum? İşte size kanıtı..


Siz Kayserispor taraftarı olupta yok sayılmak nedir bilir misiniz? Siz koskoca bir şehirde şehrinin takımının taraftarı olduğu için ÖTEKİLEŞTİRİLMEK nedir bilir misiniz? Biz bunları yaşıyoruz. Şu yukarıda ki olay Bursa ya da Eskişehir' de olsa ne olurdu biliyormusunuz? O taraftar o başkanı değnekle kovalardı. Ama o takım yöneticileri buna cesaret edemez işte. Bizimkiler ediyorlar. Bizimkilerin derdi belli. Kafasına vurunca oturan taraftar istiyorlar ama YEMEZLER BAY BAŞKAN. Bundan sonra yemezler... Bundan sonra susan adamları, yandaşlarını bulmayacaksın karşında. Yaptıklarınızın hesabını ödeme vakti geldi.

Bu dakikadan sonra bu yönetimin Kayserispor' a ve taraftarlarına karşı ödeyeceği bir hesap var. Bu dakikadan sonra yıllardır herşeye rağmen arkalarında durmaya gayret ettiğimiz adamların ödeyeceği bir hesap var.

Biz bu hesabı ödetmek, Kutsal Kayserispor Başkanlık koltuğunu bu ihanet dolu vücutlardan , bu şehre ve şehrinin insanlarına ihanet eden zihniyetlerden temizlemek adına ne gerekiyorsa yapıcaz. Tek başına mücadele mi gerekiyor. Tek başımmıza savaşacaz. Kayserispor Yönetim Kurulu. Siz varken tek derdi KAYSERİSPOR olanlar rahat değil. Bizler kalacağımıza göre eninde sonunda SİZ GİDECEKSİNİZ...